Eu cred ca daca e o diferenta care chiar se observa, conteaza pentru ca cei din jur o sa priveasca "urat".Tu 1, 65; ea 1, 80... o sa aratati jenant
Nu conteaza inaltimea atata timp cat va iubiti cu adevarat. Nu ascultati ce spun altii, sunt doar gelosi.
Am uitat sa scriu... I-am zis ca o plac, nu mi-a zis nimic... Dar tot vorbim, si da sunt unii afara care zic din astea ti-a venit gagica, ce-ti face gagica. fac misto. Dar ea imi zice sa nu ii bag in seama.Nu stiu daca ma place sau nu.
Sunt cam in aceeasi situatie cu tine; ma refer la partea cu "I-am zis ca o plac, nu mi-a zis nimic". Totusi, eu am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine si a acceptat. Cred ca si prietena ta este mai timida si nu vrea sa iti spuna ca te place, dar daca vorbeste cu tine inseamna ca exista o atractie. Invit-o in oras, vorbeste cu ea, nu-i baga pe ceilalti in seama. Varsta, inaltimea, toatea astea sunt niste cifre care nu conteaza in dragoste. Mult noroc!
Sincer, mi-e cam jena sa o intreb daca ma place sau daca vrea sa fie cu mine... Azi, vorbeam cu ea, si o pustoaica a venit la ea si nu stiu ce i-a zis de a facut-o sa planga, i-am zis ce are, am facut-o sa rada, si dupa mi-a zis ca sunt cel mai de treaba baiat, si sunt cel mai bun prieten al ei... Ce zici sa fac? Chiar acum vorbesc cu ea pe mess
Depinde...daca tu esti mai inalt ca ea nu e nici o problema dar daca ea e mai inalta ca tine e asa numitul ``cuplu italian``.Si chiar daca ar fi mai inalta ca tine nu e nici o problema, important e sentimentul nu inaltimea.
NU conteza stai linistit Si eu am un cuplu care fata ii mai mica cu 2 capuri decat baiatul si se iubesc nu conteza asta conteaza s ava iubiti cu adv:*
Geeeo21 întreabă: