| rrobi501 a întrebat:

voi credeti ca e normal ca la 15 ani sa nu ai nici-o iubita, si nici sa fii avut?

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Daca traiesti intr-o lume normala, da. daca vrei sa iti strici copilaria cu relatii cum fac 95% din tinerii de astazi care se grabesc sa creasca, la femei sa aiba sani, fund rotund, etc si la barbati masini, femei si muschi, atunci nu. depinde de tine in ce lume vrei sa traiesti, si cum vei influenta lumea la randul tau. eu sunt nascut in 1990, prima prietena am avut-o la 13 ani (prietena, ma rog, ne tineam de mana si ne pupam pe obraz). prima relatie adevarata (implicand act sexual, alea alea, stii la ce ma refer) am avut-o la 16 ani.
parerea mea, este ca daca vrei o prietena, o sa o ai cand vei fi suficient de "coios" sa te bagi in seama si sa ti-o faci. daca stai si iti plangi de mila pe TPU, nu esti pregatit pentru o relatie (in sensul ca, ce cauti aici, cand femeile sunt acolo, in lumea reala)

11 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

E mai anormal sa nu stii gramatica la 15 ani in schimb sa te preocupi de sex, relatii. Ce sa spun decat ca se scrie sa fi avut, sa fii e doar imperativul. Si poate o sa ma injuri pentru asta acum, dar raspunsul cuprinde intreaga situatie si poate de nervi asa data viitoare o sa stii cum se scrie. Si sa stii ca si eu fac greseli cu alde fi fii, eh, nasol. tongue

15 ani eh, nu e ca si cum ar fi 13 totusi. Eu am considerat ca pe la 16 ar fi minimul la care cineva sa faca si sex. Nu e nimic insa normal sau anormal, fiecare isi face o relatie atunci cand crede sau cand gaseste pe cineva potrivit.

| Laurentiu_4547 a răspuns:

Nu e nimic anormal in asta sunt multi baieti in situatia ta, chiar si la varste si mai mari 20 - 25 ani poate chiar si mai mult. Pe tine te roade ca toti prieteni tai au iubite si tu nu, nu-i asa? iti spun eu ca asa e, dar nu iti face griji o sa ai o iubita si una frumoasa, va aparea cand te vei astepta mai putin, deci calmeaza-te si mult succes la fete big grin

| RAY a răspuns:

Desigur ca da, nu te stresa atata, fa-ti un viitor

| OnuOnulică a răspuns:

Bună
Stai liniștit e normal!
Nu trebuie neapărat să ai pretenă la 15 ani.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Da, eu prima fata pe care am sarutat-o a fost la 19 ani, acum sunt casatorit si am 3 copii; la varsta ta ma jucam fotbal de dimineata pana seara si nu ma gandeam la asa ceva

| Madayna a răspuns:

La 15 ani trebuie sa-ti traiesti copilaria, nu cu asa zice relatii, despartiri si suferinte. O sa ai timp pentru relatii de la 17 ani sau 18 ani.
Nu-ti impune sa ai relatii doar pentru ca n-ai avut niciodata, lasa sa vina de la sine.

| Lolităăăă a răspuns:

Normal.

| Mimy123 a răspuns:

Aici nu se pune vorba de normal sau nu. Fiecare va avea pana la urma un iubit, sau o iubita. Nici eu pana la 16 ani nu am avut nici un iubit. La 16 ani am cunoscut un baiat, si sunt cu el si acum big grin Mentionez ca acum am 22 ani. In concluzie, stai linistit! Nu se stie niciodata cand iti gasesti perecheawinking

| Stefan_Gavrila_1990 a răspuns:

Da este bine si normal, toate la timpul lor

| Andrei234141 a răspuns:

Da

| aliali61 a răspuns:

Consider ca la 15 ani,ceva normal este sa inveti limba romana si dupa sa te preocupe iubitele. Da, este normal. Daca colegii/prietenii tai au iubite de la varsta asta, nu inseamna ca si tu trebuie sa ai, poate „astepti„ ceva special. Asa ca nu te ingrijora, sunt persoane care si la varsta de 18 ani nu au avut o prima iubita(un pim sarut). stai linistit e ok:*