| vladvl2 a întrebat:

..
voi de cite ori iesiti cu persoana iubita la plimbare pe saptamana/luna?
si de cite ori credeti ca e normal?

7 răspunsuri:
| MihaiGe a răspuns:

Pai,normal ar fi in fiecare zi ...doar e persoana iubita! Eu nu am momentan! Dar cat mai des te sfatuiesc!

| Ankiiiiiii a răspuns:

Pai am iesi toata ziua, dar nu avem timp mereu pentru o plimbare...deci daca nu 1 data pe zi, 1 data la 2 zile clar mergem la o plimbare`.
Deci eu zic sa iesiti destul de des happy
Stii... mi se pare ciudat sa ne intrebi pe noi de cate ori sa mergi tu la plimbare, o sa ajungi sa ne intrebi si de cate ori mergem la baie, pe zi! laughing) Glumesk, doar ca asta vine de la sine..nu trebuie sa calculezi de cate ori sa mergi nu stiu unde`.O zi buna!

| neutrino a răspuns:

Atunci cand nu ai proprietatea termenilor folositi, poti pune si astfel de intrebari. Pana atunci, fa-ti o relatie normala si incercati sa va plimbati ori de cate ori aveti placerea si timpul necesar.

| GummitsaxXx a răspuns:

Bai. Uite. Deci. Unii cred ca daca sunt intr-o relatie trebuie sa stea cu partenereu bot in bot toata ziua -.-. Deci nu. Pentru ca ori tu, ori ea va veti simtii sufocati unu de altu. Dar nu inseamna ca daca nu va intalniti in fiecare zi sau ceva..Sa va despartiti..Sincer eu cred ca normal e 1 data la 2-3 zile. Pentru a nu-ti neglija nici prietenii si nici sa nu o sufoci. Dar ai grija ce gen de persoana e..Pentru ca. S-ar putea sa creada ca nu o mai iubesti daca incepi sa raresti intalnirile.Cel mai bine e sa va intalniti o data la 2 zile tongue

| Azµre a răspuns:

Eu trăiesc cu ea în casă... nu se mai pune problema plimbărilor care sunt zilnice.

Răspuns utilizator avertizat
| Ovidiu_Boboc_1967 a răspuns:

De cate ori te simti bine.