anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi icerca sa scurtez povestea(atat cat se poate). Iubesc o fata foarte mult de cativa ani,ea stie,ne am intalnit, i am dus flori si bomboane(nu ca sa o cuceresc cu acest gest dar am vrut sa fac o impresie buna) si totusi ea mi a spus in repetate randuri ca nu ma vede decat ca pe un prieten/frate.Nu stiu ce sa fac, asta a fost acum vreo 5 luni, am mai tinut legatura cu ea dar foarte rar.Problema este ca nu pot sa nu ma gandesc la ea tot timpul mai ales cand vad cati baieti se dau la ea.Stiu ca o iubesc sincer dar este degeaba pentru ca ea nici nu ma baga in seama de cand ne am intalnit.Ce ma sfatuiti sa fac? Dau funda pentru cine imi da un sfat bun fara jigniri.P.S Eu am 17 ani si ea 16.Si am uitat sa spun ca de cand a inceput liceul la Bucuresti s-a schimbat foarte mult(se crede prea importanta)deoarece multi baieti o plac doar pentru ca e draguta, nu si pentru celelalte calitati.

2 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Renunti la ea, nu te place si pare sa fie o fata cu ifose. O uiti si iti cauti o fata care sa te placa.

| irina202333 a răspuns:

In primul rand, nu o sa cuceresti niciodata o fata cu flori si bomboane, o cuceresti prin felul in care vorbesti cu ea si iti arati personalitatea. In al doilea rand, las-o moarta, sincer, n-are sens sa o tot cauti daca ea nu te vrea. Doar... incearca sa treci peste, chiar daca ti se pare imposibil. Deschide-ti orizonturile si nu te uita doar la o singura persoana, poate sunt fete mai dragute care te merita mai mult.