Zii ca vrei sa iesi in oras si intreab-o daca vrea sa vina cu tine.Incearca sa o tii de mana sau de spate.Cauta pe google "
One-itis… este vorba de tipa asta… o urmaresc de x zile/luni/ani
".
Atunci cind vorbiti fa-o sa zimbeasca, spune-i complemete! Invit-o la un suc, fa-i vreo surpriza!
Ce sa-i spuna?
Crezi tu ca nu am incercat?
Treaba e nasoala, pentru ca ea va fi aproape de tipul acela daca sunt in aceeas scoala.Si o vorba zice: Ochii care nu se vad, se uita.
I-ati inima in dinti si scrie-i pe facebook ce ai scris si aici, ca o iubesti de mult timp si ai vrea sa stii daca ai vreo sansa cu ea. Daca e ok, va puneti la punct intalnirile si eventual juramintele ca nu va veti uita ochii. Nu prea vad eu relatia asata bine deoarece sunteti tineri si va abateti mereu de la ce e important.Mai ales daca ea se intalneste zilnic cu acel tip in curtea scolii, nu vei sti tu ce program au ei.Te poate insela, mintii, amagi, etc etc si tot tu vei suferi.
I-am spus si stie ce simt frate pentru ea.Si cu sansele mi-a spus ca sunt ca un frate pentru ea si nimic mai mult.Si alta data mi-a spus ca nu stie exact ce simte pentru mine si nu este sigura daca putem sa fim impreuna(sincer ii cam fug ochii dupa baieti chiar si cand era intr-o relatie cu altcineva tot asa facea si este foarte nehotarata)deci tu ce crezi ramon?