Deci chiar nu se poate, a mai vorbit ea asa cu vreun alt baiat din clasa? Sa-ti spun eu ce cred ca este? Tipa vorbeste intr-o buna zi cu un tip, si ii bucuroasa ca ala o baga in seama, bun. Apoi asteapta ca ala sa faca ceva, sa ia initiativa, da' nimic, nu-i buna treaba. Da' macar ii deschis vorbeste de una, de alta cu ea, hai sa incercam sa-l facem sa miste. Si cum se gandeste o fata sa faca un baiat sa se miste? Hai sa-l zgandarim un pic in amorul propriu, hai sa-l facem gelos, nu? Da' el parca-i mototol. Si zilele trec si'nebunesc, si eu ma topesc dejaba dupa tine... mototolule, sper ca ai inteles?
Daca nu te misti un pic, daca nu-ti faci un pic de curaj, atunci o sa-ti dai tu pumni in cap singur mai tarziu.
Vai fraiere, nu-i "de-aici", n-ai inteles, ii de pe luna, tipa se uita dupa baieti de pe luna!
No, acum sper ca te-ai enervat un pic pe mine, ca furia iti da curaj sa faci ce n-ai facut.
Cu siguranta ii place de tine si cauta motive ca sa iti dea de inteles ca nu i-ar placea(cred ca e o chesti psihologica la fete ).Am trecut si eu printr-o experienta asemenatoare.Treci la fapte:spune-i ce simti, dar nu pe mess, spune-i intre patru ochi.Asa o sa-i poti vedea reactia si o sa-ti dai seama daca te place chiar daca nu vrea sa recunoasca.Intreab-o sincer daca si ea simte acelasi lucru. Daca ezita, spune-i ca daca te place nu are rost sa nege doar pentru ca ii e rusine sa recunosca.
Iti spun asta ca fata. De fiecare data, noi(fetele), asteptam ca baietii sa faca primul pas. Daca nu reusesti din prima, mai incearca o data :pune o prietena de-a ei sa o intrebe ce simte pentru tine, iar daca ea va recunoaste in cele din urma ca te place, nu renunta deloc!
Succes!
Mi-e mi-ar fi cam jena sa apelez la intermediari, stii ce efect are in cazul negativ? Te barfeste aia pana afla tot "satul" - scoala, apoi rad toti de tine. Altfel ii cand o iei incetisor pe fata in cauza si incerci sa te bagi singur in seama cu ea. Problema baiatului ii, nu ca nu i-a aratat ca ar fi interesat, si la asta si ea i-a raspuns, ci ca a lasat totul in faza de "proiect". Trebuie doar sa aiba curajul sa vorbeasca cu ea, sa nu se multumeasca doar cu mess-ul.
Buna
Nu stiu exact ce se intampla cu ea si nu vreau sa ma afirm.
Totusi cel mai bine e sa o intrebi ce parere are despare tine si daca ar vrea sa formati un cuplu.
Simplu si usor, nu?
Deci ca sa va fac o idee mai buna, noi la scoala nu prea vorbim, pentru ca ea ori e cu nasu' in carti, ori e cu prietenele ei, singura niciodata, practic la scoala suntem doi straini, desi noi stim cam totul unul despre celalalt. Mie mi-e greu sa vorbesc cu ea fata in fata pentru ca sunt mort dupa ea, si ma simt si oarecum 'complexat' de faptul ca e foarte desteapta, si tot grupul ei de prieteni sunt asa.Ca sa va fac o idee, vom da bacul anul asta si toti sunt de peste 9, eu sunt undeva la 8, da stiu pare stupid, dar si asta e un mic motiv pentru care mi-e greu sa vorbesc cu ea fata in fata...
La ce te astepti daca esti prea disponibil?
Foarte bine ca i-ai fost alaturi, acum e timpul sa te faci ocupat! Fa ce faci, numai iesi din casa si fa-ti activitati.Cand o sa vada ca ii esti alaturi cand are nevoie dar totusi le ai si tu pe ale tale, ai sanse mai mari sa o atragi decat daca pur si simplu te porti ca prietenul ei gay! Trebuie sa ai putina agresivitate in tine, sa iei atitudine, astfel nu te va percepe ca pe o potentiala partida.
beausingurlamasamea întreabă: