E grav! trebuie sa i o pui, sper sa pui mana sa profiti sa nu astepti sa ti deseneze.
Inseamna ca ii cam "parasutista" tipa Vrea sa te seduca, apeland la aspectul ei, ca tu sa ii cazi in mreje, si sa fi dominat de hormoni si de imaginea pe care ti-o infatisa.
Ssadc
Tot ce se poate. Poate e o astfel de tipa i ndevenire, oricum, are deja apucaturile respective! Nu face nimeni asa ceva, in mod inconsteint. Asa ca, fi cu ochiii in patru. In orice caz, te vrea, daca asta te intrebi. ai succesul asigurat.
Depinde de tine daca vrei sau nu sa faci ceva cu ea... eu iti zic sa profiti antreneazati unealta bafta! Nu uita de durex, sa nu ai incredere in tipele astea
Aa cum
322dd saa dd ac
Si tu esti din Constanta?
Oricum. ideea e ca daca e de pe la tara. sa zic asa, se uita dupa tipi de oras. mda, e posibil sa se uita dupa bani... Ai grija!
EEe asta e
"Aventurierule!"
Mnaa
Ideea e sa i-o tragi si sa te simti bine, ca sa nu regreti mai tarziu ca nu ai facut-o... eu si acum incerc sa imi fac timp sa ajung prin Vaslui, sau Iasi
Ssaa sad
A pff sasapoada
Am bunicii acolo, si mergeam in fiecare vara, dar de la un timp, trec mai rar pe acolo.
Saa ) azxaad
)) zau? Il sti pe unu Alexandru Prodan?
Tot Constanta
Lol... dar tu de unde ma cunosti? Adica. mda si vanzatoarea de acolo ma stie dar eu nu cunosc un Iulian de pe acolo.