| Ionescu417 a întrebat:

Vorbesc de aproape o luna cu o fata pe Facebook.Am iesit de 3 ori in oras...totul a mers perfect. Vreau sa ma intalnesc cu ea si sa ii soun ca imi place de ea.Am intrebat-o ieri daca vrea sa ne intalnim pentru ca trebuie sa ii spun ceva si a acceptat..nu vreau sa ii spun pe Facebook ca imi place de ea. Vreau sa ii cumpar un buchet de flori si o ciocolata.Procedez bine? Cum ar trebui sa ii spun ca imi place de ea? Sa o duc undeva anume? Multumesc frumos! Dau funda si vot!

3 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

In primul rand se uita la tine ca si cum nu ar mai vedea altceva, iar cand tu o observi se preface preocupata.E mereu happy cand esti cu ea si chiar cand e cu prietenele ei.De obicei se uita si in ore sau in pauze sa vada daco o privesti.Si clar se vede in ochii ei daca te iubeste...
De multe ori fetele nu arata ceea ce gindesc, daca te priveste. asta inca nu inseamna ca te place o rezolvare ar fi sa fii tu mai hotarit, ca un adevarat barbat! Sa vorbesti cu ea, sa te interesezi de totul ce-i place, comunicarea la sigur te va ajuta s-o descoperi si sa intelegi singur ce gindeste ea! dar varianta sa o intrebi simplu daca te place, cred ca nu e prea reusita, caci nimeni nu-ti va spune aceasta de-odata.

| MadaMadalina1234 a răspuns:

E chiar un lucru super ca vrei sa ii spui face-to-face. Du-o intr-un loc linistit, simtiti-va bine unul in prezenta celuilalt, asta conteaza.

| Damonana a răspuns:

Da procedezi bine. Nu trebuie sa o duci undeva anume, doar sa fie un loc mai retras ca sa nu existe sansa ca atunci cand ii spui ca o placi sa apara prieteni/cunostinte. Si ar fi dragut intr.un parc sau ceva ca daca accpepta sa aveti mereu locu ala amintire.
E un gest dragut si sigur o sa aprecieze. Iar legat de ce sa ii zici, fii sincer si zi exact ce simti, fetele apreciaza astahappy
Ps: nu iti pregati marele discurs de acasa ca o sa te incurci si nu o sa iasa asa cum vrei. Fa.l pe moment.
Multa bafta:*
Astept sa ne zici cum a fosthappy