Unei fete ii place sa vorbeasca cu baietii care intr-adevar are ce vorbi si daca li se pare amuzanti draguti etc.De obicei cand o fata nu este interesata de un baiat pe mess sau cum ai spus tu "face to face" ea evita cat se poate de mult sa nu aibe nimic de`a face cu el, deci daca ea vorbeste cu tine deschis cu tine si daca ii face placere sa isi petreaca timpul cu tine asta inseamna ca poate avea sentimente pentu tine.Cel mai bine este sa ii spui in fata, cel mai mult unei fete ii place sa i se zica in fata plus ca este si mult mai frumos decat sa ii zici pe mess ca o iubesti.nu mai bine ii spui in fata?
Si dupa fata iti poti da seama daca te place sau nu, posibil ca atunci cand ii vei spune in fata sa se intimideze si sa zica nu vrea sa fie din cauza emotiilor dar spune-i ca o sa astepti raspunsul ei.
Invit-o la un suc si spune-i ca ai sa ii spui ceva foarte important acolo poti sa o intrebi daca vrea sa fie prietena ta.Sunt sigura ca o sa vrea daca stii cum sa te porti cu ea.
Sper ca ti-am putut fii de folos multa satate iti doresc.
Deci, hai sa te sfatuiesc ceva, scoate-o la un suc, sau la o cina in oras, la un restaurant sau mai stiu eu unde, in momentul cand esti cu ea, fa-i cadouri (nu ma refer la cadouri scumpe, ma refer chiar la cele ieftine, de multe ori cadourile simple fac diferenta ). Da-i un buchet de flori, sau o ciocolata, sau niste cercei, sau depinde ce ii place ei. Nu-i spune din prima cum v-ati asezat pe scaune, incearca sa deschizi subiecte de care ea ar fi interesata. In timp ce vorbiti si va priviti in ochi, uita-te atent daca se joaca cu parul ei, pentru ca o fata cand se joaca cu parul ei in timp ce este cu un baiat de care-i place, atunci e clar, ii place de respectivul baiat. Sau pe langa par, vezi daca se uita in ochii tai, si uneori mai schimba privirea la mancare, sau la podea in timp ce va priviti, pentru ca in timp ce te priveste in ochi, si la cateva secunde, se uita la podea, sau la mancare, sau la suc, (depinde de ce este prin preajma), atunci prietene, e clar, ii place de tine. Dupa ce remarci aceste lucruri, si ea a facut macar unul din ele, poti sa-i spui cu incredere ca-ti place de ea. Dar daca ea nu procedeaza cum am spus mai sus, si sa zicem ca doar vorbeste cu tine, fara sa aiba o anumita timiditate, atunci prietene, nu-i mai spune pentru ca nu ii place de tine. Astea-s sfaturile mele, iti urez multa bafta!