| 10Bubico a întrebat:

Salut TPU! Vorbesc de mult timp cu o fată, suntem prieteni foarte buni! Ne vedem des, stăm multe ore împreună, am dormit împreună (fără a face dragoste), ne-am sărutat, etc!
Ea are iubit, eu nu vreau o relație cu ea si nici ea cu mine(cred), însă mereu încearcă să mă facă gelos!
Vorbim zilnic si la telefon si 3-4 ore! Îmi trimite mereu poze cu ea!
Aseară, fără să o întreb a început să îmi spună ce a făcut ea de dimineață și până seara și că are părul ciufulit că pe zi trecuse prin multe, că are o stare foarte bună și se simte bine si m-a intrebat că nu vreau să știu de ce se simte așa bine, si i-am zis ca nu, nu vreau!
Și tot o dădea cu astea!
Ce credeti? Vrea să mă facă gelos? De ce ar face asta? Funda!

2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Eu cred că vrea altceva...

| Violleta2022 a răspuns:

Multa vorbarie si pierdere inutila de timp!
Acum sunteti adolescenti si aveti timp sa va bateti joc de el, cate 3-4 ore pe zi.
Mai bine sa apucati de ceva serios de facut, de invatat, de facut un sport, decat sa vorbiti inutil 3-4 ore pe zi., mai ales ca nu este iubita ta si nu este normal sa te tina ocupat in loc sa-ti afci si tu viata ta si sa-ti gasesti o fata pentru tine.

Da-i papucii, spune-i ca ai multe de invatat sau ca ai promis sa-ti ajuti parintii si evit-o fiindca este cam proasta fata asta, daca nici iubitul ei nu o suporta si nu vrae sa petreaca timp cu ea, dar din nestimtire te forteaza pe tine sa o asculti.
Asemena oameni sunt precum capusele, se agata de om si-i sug toata seva, lasandu-te epuizat, distruigandu-ti viitorul, scoala, prociectele, craiera si viata.
De asemenea oameni trebuie se faci tot posibilul sa scapi definitiv, fiindca iti aduc numai ghinion.