| STEFANXxX a întrebat:

Vreau miine sa ma intilnesc cu o prietena buna de-a mea.Eu cred ca eu ii sunt simpatic.Dar imi e frica ca nu va vrea sa ii fiu boyfriend, caci nu prea stiu.Problema e ca eu am cosuri, dar Zynerit folosesc totimpul deja de 4 zile.Mi-a trecut ceva ceva, dar totusi nu vrea ca sa-i displac.Stiu intrebarea suna cam aiurea si e naspa de tot.Dar cu cat mai devreme cu atit mai putin timp voi pierde cred. Vreau doar sa va intreb,sa-i spun miine,sau sa astept pina imi vor trece cosurile, dar ma tem ca poate sa-si gaseasca altul.

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Doamne, cum poti sa crezi asa ceva straight face. Daca ea tine la tine, atunci nu-i va pasa de cateva cosuri care te supara. Orice adolescent are mai devreme sau mai tarziu cosuri, nu esti nici primul nici ultimul, stai linistit. Incepe prin a o intreba ce crede despre tine, iar in functie de raspunsul pe care-l da, marturiseste-i dragostea pe care i-o porti. Daca se arata incantata, intreab-o daca vrea sa fie cu tine, si acorda-i timp de gandire daca o cere.
Nu-ti mai face griji pentru niste cosuri, o sa se duca ele.
Bafta! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cee? Tu sa te schimbi pentru o fata! Cred ca deja de 2 saptamani pui tot intrebari d'astea, asemanatoare.Nu te ingrijora deloc.Si ea are multe defecte, sa fii sigur de asta.Nu trebuie sa-ti fie rusine de cosuri, sunt ceva normal.Sa-ti fie rusine daca furi si minti.
N-ai gresit cu nimic.
Cum ti-am mai scris, imbraca-te frumos, du-o undeva la o cafenea si incearca sa fii atragator.
Succes si nu-ti mai fa griji!