| nimeninustiecinesunt a întrebat:

vreau niste sfaturi... Plac o fata, ea stie asta dar ea este cu altcineva si il iubeste mult, tocmai mi.a spus mie ca tine la mine mai mult ca la un prieten... Ea nu prea se potriveste cu cine este si nu prea au lucruri in comun... Si totusi ea il iubeste dar el..nu stiu, el flirteaza cu mai multe fete pe langa ea. In fine cum pot sa fac sa ma apropii de inima ei mai mult?

Ps: astept raspunsuri si cel mai bun primeste funda happy

6 răspunsuri:
| Lawliet14 a răspuns:

Ce porcarie, de ce ar trebui sa fie indiferent?

| rebiik a răspuns:

Un timp fii mai indiferent cu ea.o sa vada ca nu e bine ce face.

| nimeninustiecinesunt explică:

Multumesc de raspunsuri. Voi incerca si o sa revin cu rezultatul dupa ceva timp happy

Hey salut, am incercat acel sfat si am ajuns tot in acel punct, am vorbit cu ea multe lucruri. Despre relatia ei si despre mine si ea. Nu am vorbit cu ea cateva zile (2-3) pentru ca era sa se desparta de el si dupa mi-a spus ca mi.a dus dorul. La liceu vorbeam destul de mult cu ea. Si incepusem iar sa vorbim mult. In fine acum vorbesc cu ea si ea e cu el. Cred ca ma place si as vrea sa stiu ce trebuie sa fac ca sa o indepartez de el si sa se apropie mai mult de mine. Tratati serios. Fara glume -__-

salut, am incercat acel sfat si am ajuns tot in acel punct, am vorbit cu ea multe lucruri. Despre relatia ei si despre mine si ea. Nu am vorbit cu ea cateva zile (2-3) pentru ca era sa se desparta de el si dupa mi-a spus ca mi.a dus dorul. La liceu vorbeam destul de mult cu ea. Si incepusem iar sa vorbim mult. In fine acum vorbesc cu ea si ea e cu el. Cred ca ma place si as vrea sa stiu ce trebuie sa fac ca sa o indepartez de el si sa se apropie mai mult de mine. Tratati serios. Fara glume

| Bobo98 a răspuns:

Probabil ca ar trebui sa devii indiferent, sa te prefaci ca nu iti pasa...indiferenta doarewinking Asa probabil isi v-a da seama ca nu e tocmai ok ce face...nustiu,incearca solutia asta