anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau sa cer sfatul vostru! deci vorbesc de o luna cu o fata online,in realitate doar am vazut-o dar n-am vorbit,mi-a devenit foarte aproape,foarte.m-am indragostit,si ea imi spune ca ii sunt aproape de sufletul ei.a fost impreauna cu un baiat ea jumate de an,s-au despartit ca a numito urit,acum ea l-a iertat,mai vorbesc dar mi-a zis ca nu sunt impreauna, adica nici ea nu mai stie... zice ca vrea ceva nou, ca s-a saturat de durere si suferinta dar oricum mai vorbeste cu fostul ei si se mai vad ca sa clarifice lucrurile.eu nu pot fara ea,fara vocea ei,o sun-vorbeste,chiar se intimpla ca ma suna si ea pe mine. vreau sa-i zic ca o iubesc dar ma tem sa n-o pierd, poate si ea simte ceva sau poate ca e prietenoasa.dar se intimpla ca imi da motive ca simte ceva, dar se intimpla ca nu-mi da motive...nu mai stiu ce sa zic..cum as putea sa vad daca ma iubeste fara sa-i zic in fata? sper ca m-ati inteles.

1 răspuns:
| IrinaAndreea a răspuns:

Buna! Te pot intreba de ce nu v-ati vazut inca? Propune-i o intalnire fata in fata si atunci o sa afli daca ai vreo sansa.