anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau sa cer sfatul vostru! deci vorbesc de o luna cu o fata online,in realitate doar am vazut-o dar n-am vorbit,mi-a devenit foarte aproape,foarte.m-am indragostit,si ea imi spune ca ii sunt aproape de sufletul ei.a fost impreauna cu un baiat ea jumate de an,s-au despartit ca a numito urit,acum ea l-a iertat, mai vorbesc dar mi-a zis ca nu sunt impreauna, adica nici ea nu mai stie... zice ca vrea ceva nou, ca s-a saturat de durere si suferinta dar oricum mai vorbeste cu fostul ei si se mai vad ca sa clarifice lucrurile.eu nu pot fara ea,fara vocea ei,o sun-vorbeste, chiar se intimpla ca ma suna si ea pe mine. vreau sa-i zic ca o iubesc dar ma tem sa n-o pierd, poate si ea simte ceva sau poate ca e prietenoasa.dar se intimpla ca imi da motive ca simte ceva, dar se intimpla ca nu-mi da motive...nu mai stiu ce sa zic..cum as putea sa vad daca ma iubeste fara sa-i zic in fata? sper ca m-ati inteles.

1 răspuns:
| numauitaoricesevaintampla a răspuns:

Nu trebuie sa te increzi in relatiile create pe net pentru ca din moment ce crezi chestia asta vei ramane dezamagit cand ea iti va petrece timpul si isi va gasi poate un viitor prieten iar tu vei ramane cu gandul la ea. Sper acum ca si tu sa ma intelegi si sa iti dai seama ca trebuie sa iti fie tie bine.