| mermaidtears1923 a întrebat:

Vreau sa fac sex cu iubitul meu, eu am 17 ani si el 18, dar ma gandeam ca sunt prea grasa. Am citit pe internet ca greutatea normala ar trebui sa fie inaltimea in centimetrii minus 110. Eu am 169 cm, 63 kg si am sani de cupa D. Credeti ca ar trebui sa mai slabesc? Vreau niste pareri va rog.

Mersi!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wtf laughing o sa ajungem sa ne **** și în funcție de înaltime, fraților! Ce e cu atâtea prejudecăți? Ok, tine de tine, adică poți schimba asta oricând, insa dacă pe al tău iubit nu-l deranjează, de ce ai face asta? Poate chiar îl atragi mai mult așa, te-ai gândit? Nu face sacrificii pentru alții dacă tie îți e bine asa cum ești.

2 răspunsuri:
| Camuflaj2017qp a răspuns:

Da corect, esti prea grasa si nu poti sa te f&^i rolling on the floor))

| minrest a răspuns:

Deci dupa parerea ta ai avea in plus patru kilograme. Sa spui ''grasa'' pentru patru kile din start e o atitudine nesanatoasa. Dar tu nu ai observat ca oamenii au conformatii diferite? Ar putea o persoana cu scheletul lat sa aiba aceeasi greutate ideala cu una foarte subtire? Nu are cum. Si chiar daca ai avea un kil, doua in plus, important ca barbat sa sa primesti sex, nu sa vezi femei goale slabe.