anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau sa imi dati un sfat pentru prietena. Intai sa va povestesc cat mai pe scurt despre ce e vorba.
Ea a fost cu un baiat timp de un an (ea era in clasa a5-a, el a 7-a atunci), se iubeau foarte mult, iar cand s-au despartit au ramas prieteni buni.Acum, el e la liceu intr-a 9-a, iar ea e a7-a. Vorbesc zilnic, se ajuta unul pe altul la nevoie etc etc. El e un baiat deosebit, cum nu prea mai gasesti in ziua de azi: foarte bine crescut, atent cu fetele, nu obsedat sexual cum sunt majoritatea baietilor.Colega mea are acum prieten, insa nu tine la el cine stie ce pentru ca e genu de baiat prea direct si cam tampit. In fine, au hotarat sa iasa in oras la o plimbare, sa mai vorbeasca etc etc. Voi ce ziceti? E bine sa inceapa din nou o relatie cu el, avand in vedere ca amandoi inca se iubesc? Pls dati multe raspunsuri, cel mai bun primeste funda big grin

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

De ce nu?happy
Multa bafta!

4 răspunsuri:
| Andreea_1440 a răspuns:

Pai daca ink se iubesc da dc nu. daca dupa atata timp ink mai exista iubire intre ei e foarte bine acum dpeinde de ei depinde dc sau desp doar ei pot hotari daca se vor impoaca sau nu :*

| pass4pass a răspuns:

In clasa a 5 aia nu se cheama iubire, e doar o atractie sau simpatie

| YoYo a răspuns:

Together4ever esti tampit/a a zis cand a inceput relatia erau a 5-a acum unui la LICEU si cealalta e a7-a ce nu intelegi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai daca ea vrea si inca se mai iubesc eu zic da