| Jokers666 a întrebat:

Salut TPU Am varsta de 18 ani. Vreau sa imi fac si eu o iubita dar toata problema e ca sunt ca un timid si cand sunt in jurul unei fete ma emotionez rusinez si na nu prea am umblat la fete asa sa fiu pe relatii, prietenii si ce spuneti as avea ceva sanse sa scap de timiditatea asta sa prind mai mult curaj sa nu ma fac de ras cand ma bag in seama cu o tipa? Ca oricum eu ca persoana sunt un baiat dragut si amuzant si am un comportament cat mai ok.

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să te faci de râs e bine. Știi ce înseamnă când râde de tine? Că ai impresionat-o.

| Mosotti a răspuns:

Daca te place o anume fata, te place si asa, va incerca ea sa se bage in seama cu tine la o adica, daca nu te place, o sa zici ce zici acum.

Nu se stie cum scapi de timiditate, s-ar scapa simtind ca ai succes mai mult timp.

| LPCTSTR a răspuns:

Greu de crezut ca din timidate ajungi mare macho, cu atat mai putin cu cat stii ca nu te reprezinta, iar oamenii nu se schimba, deci in cazul de fata nu are rost sa-ti fortezi norocul.
Sau poti apela la tehnica gainii fara cap [din impuls]: cel mai probabil primele dati vor esua, dar vor fi consemnate ca experiente pentru ce va urma.