Cand vei fi angajat atunci vei avea si carte de munca dar pana atunci iti zic eu ca vei avea alte idei/ ganduri, bani, nu vei mai gandi asa
Salut! Nu se mai spune "carte de munca ", ci contractde numca.Cei care dau in rate vor sa se asigure ca ai un venit si poti plati ratele.Convinge-i pe ai tai sa ti-l ia.La 18 ani o sa ai alte dorinte.
Nu este chiar asa sunt foarte pasionat de gaming. Imi voi lua acelasi lucru si atunci. Deci. Imi da la inceput sau dupa cateva luni de munca?
Cartea de muncă sau contractul de muncă il semnezi cu firma care te angajeaza, ei te tin in probă cateva saptamini o lună sa vada daca te acomodezi cu locul de muncă si daca sefii vad ca esti apt i ti fac carte de muncă, nu te baga din prima la rate ca daca nu poti face față la serviciu sunt prea multe muncile ei te vor da afara si i ti vor desface cartea de muncă si tu ramîi ca"fraierul" cu rate pe cap deunde le vei plătii daca servici nu o sa ai, si cand vi acasa de la servici după 8 9 ore de munca mai ai tu chef de calculator? Eu nu cred.
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: