Bună!
Sun-o şi invit-o în oraş. Dacă răspunde unul din părinţi ai putea spune ceva asemanator cu: ''Mă scuzaţi, numele meu este(-) şi o caut pe (-)''
Numa' bine!
Nu mai fi timid frate, altvei vei avea de suferit si rade pustoaica de tine, asculta tu la mine, fi mai increzator, impunator, "mai nesimtit" (fetelor le plac nesimtitii, mai ales cand au iluziile ca ne pot schimba acest coportanment si vei avea numai de castigat, lasa sentimentele, concentreazate pe sex. daca rasp mami sau tati zici tu? adica ei ii controleaza telefonul?
Daca raspunde altcineva ii spui ca o cauti pe ea.
o suni si o intrebi, doamne cat poate fi de greu?
Simplu:ii dai telefon,te recomanzi,ii spui ca ai remarcat-o de mai mult timp(asta sigur o sa-i faca placere) si o inviti,daca accepta,sa va intalniti si sa te cunoasca.
Daca raspunde unul din parinti,te recomanzi,spui ca vrei sa vorbesti cu fata lor(cred ca ii stii numele),specificand ca esti un coleg si daca sunt oameni civilizati,o sa-i permita sa vorbeasca cu tine la telefon. Daca nu,cauta o metoda sa dai de ea,prin curtea scolii, pe strada si dupa un simplu "buna ziua'ii spui ce doresti.
Ai curaj in tine, mai ales ca esti baiat, de fete este mai greu, daca le place vreun baiat!
Uita-te la ceas si mai asteapta o bucata de timp ca sa te maturizezi. Dupa aceea, da-i fetei telefon si spune-i fara jena ce ai de spus. Fa-te mare!
TU: Bună. Gigel sunt. Ce-ai mai făcut?
EA: Bla bla bla, shopping, m-o pus mama să spăl vasele... tu ce ai mai făcut?
TU: M-o trimis tata să duc gunoiul. Mă rog, nu asta e important. Uite de ce te-am sunat. Suc gratis fă. Mâine, ora 18:00, ne întâlnim în parcul Sexy Brăileanca la banca aia de se adună de obicei bagaboantele. Apropo...te lasă mami?
EA: (Aici există 2 variante:
Auzi bang-bang, înseamnă că şi-o luat 2 palme de la ta-su şi ai belit-o. Închizi telefonul repede şi îl arunci într-un râu să nu te găsească ta-su.)
Asta sau. (varianta 2: "Daaaaaaaa. Abia aştept să ţi-o sug".
TU:Ok, deci rămâne să ne vedem mâine atunci. Ia-ţi pantaloni mai largi să pot să mă joc cu păsărica ta.
Te pupic pe păsărik.
Noapte bună îngeraş.
EA: Noapte bună.
--------THE END-------
Ce-i aşa de greu?
Fii direct spune-i intentiile tale intr-un mod agreabil. daca ea e salbatica si se sperie nu e vina ta...si fi cat mai natural nu te preface
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: