Radule, in Dragoste si Sex nu exista raspunsuri adevarate, exista doar pareri, mai bune sau mai putin bune. Intelege ca, in cazul de fata, fata nu este incantata de tine si apeleaza la prezenta ta numai atunci cand nu are alta varianta mai buna.
Care e problema ta? Daca v-ati despartit e si normal sa-si caute un prieten cu care sa inceapa o noua relatie de dragoste, ati ramas doar amici nu si prieteni Joc iti bati singur de tine amagindu-te crezand ca daca fata, foarte fair-play din partea ei, a acceptat sa te mai bage in seama nu are sa se indragosteasca de alt baiat. Auzi la el cat tupeu cum sa obligi o fata sa se tina dupa curul tau ba? se vede ca inca esti sub fusta lui mamica
Dupa cum se vede, incet incet s-a dezobisnuit de prezenta ta. S-ar putea ca acum sa isi fi gasit pe altcineva, iar pana atunci sa fi tinut legatura pentru ca inca mai tinea la tine. Nu cred ca in timpul ala vorbea cu alt baiat. Dar acum cred ca e ceva normal sa isi dedice mai mult timp unui alt stil de viata, poate cu altcineva, si nu cu tine. Nu in toate cazurile cei care s-au despartit mai tin legatura daca nu mai este nimic intre ei. Deci incearca sa te obijuniesti cu ideea.
Pot sa iti zic ca si eu am trecut prin asta,ceva asemanator.Dar tu,ca esti baiat trebuia sa vorbesti cu ea,ramaneti sau nu impreuna,nu sa tot vorbiti atat,pentru ca la un moment dat te saturi sincer,si vezi ca altu e mai bun si te apreciaza mai sincer,si atunci pleca, dar pleaca de tot. Apoi ramai si iti pui semne de intrebare dc face asta? Trebuia sa vorbiti si sa lamuriti cum ramaneti, nu azi sa vina, maine nu, ci doar cand are ea chef sau tu. Sper ca ti-am fost de ajutor! :*
Bananacantareata87 întreabă: