Direct la subiect uite ma copile tu nu faci nimic nu te pot tine pe banii mei si vreau sa te las hai... replica pentru ea
Daca esti un baiat serios si cu bun simt, nu parasesti ca un las mincinos, ci-i spui fetei in fata, care-i situatia, indiferent cat de greu ti-ar fi.
Nu poti sa o lasi in datori, ca aveti chirie si ea nu are cu ce platii, odata ce nu are servici.
Te sfatuiesc sa-i spui adevarul exact asa cum este acesta chiar daca ii vei provoca o imensa durere. Cel putin fii demn si nu-ti bate joc de biata fata. Te-ai injosi si discredita complet in cazul in care ai proceda ca cel mai josnic ticalos ori dobitoc nemernic. Parerea mea.
Fata pe care ai cunoscut-o ți-a zis că nu se bagă după ce s-a culcat cu tine? ))))))
Da, poți să pleci și să-ți anunți actuala prietenă printr-un sms că te-ai f**** cu alta, și viața ta are un nou sens.
Așa face orice bărbat adevărat.
Ar fi absolut lasitate sa dispari dintr-o data si s-o lasi cu chirie si tot pe cap. Trebuie sa vorbesti cu ea si sa ii spui planurile tale. Trebuie sa aiba si ea timp sa faca ceea ce e mai bine pentru ea. Sa se duca acasa sau sa schimbe chiria. Nu fii magar!
Daca te respecți pe tine o vei respecta si pe cea de lângă tine, oricare ar fi ea.
Cred ca înțelegi deja cum trebuie sa procedezi.
Sa nu faci ce tie nu ti-ar plăcea să ti-i se faca.
linarkfts întreabă: