anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau sa ma ajutati, sunt putin cam speriat.vineri am facut sex cu prietena mea si dupa ce am ejaculat si am vrut sa scot prezervativul am vazut ca era pe la jumatea penisului si se misca foarte usor, cand sus cand jos. dupa ce l-am scos l-am umplut cu apa si se vedea sperma prin el(asa ne verificam de fiecare data). vreau sa va intreb daca exista vreo posibilitate sa ramana insarcinata.mentionez ca de fiecare data cand simt ca ejaculez scot penisul afara si niciodata nu ejaculez in ea. poate doar primul jet. exista sanse sa ramana? mersi mult si dau fundita big grin

Răspuns Câştigător
| LeuTz a răspuns:

Am mai patit si eu chestii de genul. Daca prezervativul nu a fost rupt atunci nu are cum sa ramana.

10 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cauta-ti niste prezervative pe marimea ta ca sa nu mai patesti asa.
Daca ai ejaculat in prezervativ si in timp ce ai iesit eu zic ca n-ai de ce sa-ti faci griji.

| LeuTz a răspuns:

Stai linistit atunci nu e nici o problema

| Girl a răspuns:

Stai linistit.Nu se va intampla nimic. Odata ce ai ejaculat in prezervativ,NO STRESS, dar aveti mare grija de acum in colo, cu altfel de lucruri nu e de glumittongue:*

| JohnnyBi a răspuns:

Vreau sa va intreb daca exista vreo posibilitate sa ramana insarcinata.mentionez ca de fiecare data cand simt ca ejaculez scot penisul afara si niciodata nu ejaculez in ea. poate doar primul jet

tu ejaculezi in ea in prezervativ sau in ea direct?
daca in prezervativ nu e nici o problema (folosit cum trebuie). daca in ea ai belit sula magare.bebe scrie pe tine.

| ICHBalexnunu a răspuns:

Mi sa int si mie dar daca prezervativul nu era rupt nu ai cum sa o lasi insarcinata

| ICHBalexnunu a răspuns:

De la o picatura de sperma nu a facut nimeni copihappy

| rerash a răspuns:

@JohnnyBi ejaculez in prezervativ dar afara. poate doar primul jet in ea.dar tot cu prezervativ si dupa aia scot penisul imediat

| rerash a răspuns:

@LeuTz prezervativul nu s-a rupt

| rerash a răspuns:

Tot prezervative din astea folosesc si nu am mai patit niciodata asa.se poate se alunece asa usor fiindca era fata foarte uda?

| unuplusnoua a răspuns:

Anunta-ne te rog peste 9 luni ce mai faci. Adica daca e baiat sau fata laughing