Mare dreptate ai, de la 13 ani la 14 ani e o viata de om Esti o persoana cat se poate de normala iar starea aceasta de confuzie deoarece ai inceput perioada de maturizare, treci de la copilarie la adolescenta si pe zi ce trece incepi sa vezi lucrurile diferit. Incearca de pe acum sa-ti stapanesti sentimentele, sa nu se vada ca placi ceva sau pe cineva deoarece iti va fi de mare ajutor pe viitor, nu incerca sa-ti faci prieten de pe acum deoarece nu stii multe treburi despre viata, las-o mai moale baietii ( amici poti avea cati doresti ) pana pe la 17 ani, pana cand iti vei da seama cat de cat ce inseamna dragoste si cat de parsive pot fi unele persoane. Nu stiu daca mergi la cumparaturi cu mama ta, ar fi bine s-o faci, daca mergi ai sa vezi cum mama ta se uita la ce scrie pe un produs deoarece vrea sa cumpere ce este mai bun, da? asa trebuie sa procedezi si tu cu baietii, citeste-i prima data sufletul si caracterul ca sa-ti dai seama daca merita prietenia ta, nu chipul si patratelele de pe burta conteaza deoarece aparentele sunt inselatoare mai mereu, hai sa ne fie de bine
Phoai cata huda, mare poveste ai ma... Esti timida copila mea, scapa de sentimentu asta si vino la mineee! Funda?
Cuma adica sa vn la tine?
Tipu vrea sa te initieze sa nu mai pui sentimente asa aiurea -Glumesc. Oricum o sa ai timp sa cunosti destui pe Viitor -deocamdata e ok sa ai doar amici buburuzo sau nu poti sa stai fara sa te lingi :-p
Pai se poate sa te fi indragostit. insa nu cred neaparat asta. oricum cel mai probabil il placi. nu se va intampla nimic cu tine, stai linistita incearca-ti norocul si nu iti fie frica. nu are ce lucru rau sa se intample oricum. nu-ti face griji, daca nu vrei nimic e ok oricum el nu mai e cu tine in scoala si il vei uita incetul cu incetul
Nu chiar deoarece vom fi la acelasi liceu
linarkfts întreabă: