Este foarte drăgut ce vrei sa faci, dar nu cred ca merită deoarece s-a despartit de tine pentru altcineva cum a spus si persoana de mai dinainte. Ea te părăseste si tu vrei să o tii langa tine cu asemenea surprize. La un moment dat va sta cu tine doar pentru ca stie ca nu va mai gasi pe altcineva care sa o iubeasca asa cum o faci tu. Ar fi bine să o lasi in pace asa cum a spus si ea ii este bine. Ti-a dat de inteles cum ca nu vrea sa va impacati ii este mai bine asa, chiar daca prietenele ei tin la tine si la relatia voastra degeaba, ea nu merita vei suferi mai mult. Părerea mea. Dar faza cu surpriza e foarte ok, adică eu m-am emotiona la maxim. Baftă!
Nu vreau sa ne impacam. Cum ai zis si tu vreau sa-i arat ca n-o va iubi nimeni ca mine. Plus c-o sa-i fac surpriza si plec. N-o sa stau s-o stresez cu impacarea si chestii. Pur si simplu un cadou din partea mea.o sa-si dea seama mai tarziu c-a gresit
Asa da, bravo. Multă baftă!
O s-o atingă, dar nu cred că în felul în care ai vrea tu.
Și nu cred că vei fi încântat de rezultat.
Nu am asteptari de la ea. Doar vreau sa fac gestul asta si dupa daca n.o sa mearga bine asta e . Trecem mai departe
Oamenii nu ar trebui sa-si acorde sansa de a se desparti de mai multe ori.
Unii trec peste principiul asta, dar nu stiu cat de bine le e.
Nu te sfatuiesc sa ii oferi totul, unei nehotarate.
Foarte frumos ce vrei sa faci si sigur o sa-i placa dar sa nu uiti ca te-a parasit pentru altcineva, nu i-a iesit si acum incearca sa se impace cu tine! Esti constient ca atunci cand apare ceva mai bun se va intampla la fel? Nu cred ca te iubeste cu adevarat... Oricum asta e parerea mea, faci cum crezi ca e mai bine! Bafta!
Cat de mult esti dispus sa te injosesti, incredibil. Fata te-a parasit, fara motiv(vrajeala cu "nu mai merge" e tampita si puerila, face sa para cu tu porti majoritatea vinei ci nu ca ea s-ar fi plictisit de relatie).
Ce impacare vrei? Fata te-a lasat, daca vrea sa fiti impreuna iar e datoria ei sa vina la tine sa-ti ceara asta.nu a ta sa te milogesti.
Cu cat ai mai putine asteptari de la o persoana, cu atat este mai bine pentru tine, asa mi-a spus o fata cu care am fost si apoi a decis sa o terminam.Cu cat incercam sa o recuceresc si poate sa ii fac orice pofta, cu atat mai mult se indeparta de mine, se apropia de altul si eu sufeream mai mult. Sfatul meu:daca nu vine la tine sa iti spuna ce si cum, sa te caute, nu mai are nici un rost! Life goes on!
Este o idee M-I-N-U-N-A-T-A Ceva foarte frumos sunt sigura ca o sa se bucure foarte mult, acum daca o sa va impacati depinde de ea.
E o idee draguta. Da, mereu fetele sunt atinse la suflet de primele locuri in care s-au intalnit cu o persoana. Si da, si lantisorul este foarte potrivit. Eu zic ca va fi bine. Din punctul meu de vedere este ceva la care orice fata s-ar bucura. Si asta este parerea unei fete.
Deci multa bafta!
Hm ar vi frumos dar nu stiu ce sa spun daca ea o siz ca ii mere bine daca nu-mai ii cu tine si in plus ca se vede cu altul? sa zicem ca in data de 26 noiembrie meri la ea poate acolo o sa fie si nou ei prieten cel mai bine ar vi sa te intalnesti cu ea sa vb la o cina in oras ca sa va impacati cel mai bine oricum faci ce crezi nu is fratele tau sa iti spun ce ar trebui sa faci daca ea vrea sa fiti din nou impreuna ar vi frumos