Pentru asa o diferenta de varsta mi se pare ca ar fi cam ciudat ca baiatul sa faca primul pas... poate ar trebui sa mai astepti un pic (in timpul acesta si-ar gasi prieten) Nu stiu ce sa zic, povestea vietii tale e atat de frumoasa pe atat de confuza. Oricum succes!
ps:
Astazi am fost cu ea aici la un spectacol, am dansat pe langa ea, m`a luat de manuta :*. Iar la final au fost niste artificiii. asa ca am luat`o in brate si priveam artificiile. De vis. Insa e greu, maine ..adica azi voi vorbi cu ea mai serios insa vineri pleaca. o iubesc.
Da asa o iubire chiar exista si chiar ati dau un exemplu cat se poate de serios.
Poti sa ati intalnesti iubirea incele mai neobisnuite locuri la care alti nu cred si nu vor crede.
Un preten foarte bun de ameu juca metin2 si intr-o zi a dat norocu peste el a gasit o fata care juca metin2 el avand 16 ani si ea 20 sau inpretenit au tot vb si au format o relatie si au dat unu la altu FB casa pastreze legatura ea e din Craiova mai vine ea la el acasa in vacantele lungi de vara si iarna sau cand are timp, si la fel face si el si inca au o relatie frumoasa. Si daca chiar iubesti cu adevarat nimic nu te inpiedica sa va vedeti oricat de lung e drumu.
6 zile este destul sa te bucuri de iubire si nu mai este asa mult pana la iarna si poate mai vine pana atunci
Iti multumesc ca esti optimist, insa, nu poate veni are liceul acolo. mi-as dori sa fie ceva intre noi,
Este foarte frumoasa povestea ta...dar in dragoste nu conteaza distanta... daca exista acea atractie, totul e posibil!
Da, aici e vorba si de varsta si de distanta... Multumesc ca ai citit si multumesc pentru raspuns. success
Man, si eu am dat la breaza, dar nu am intrat... oricum
Ce mai faina poveste vazut vreodata.
Acum un an in vremea asta ma cunoscut o fata pe nume Ioana, o fata care era mai mare ca mine cu 1 an, era verisoara unei prietene de-a mea...
Ea, ioana, venea cu sora sa alexa in comuna la noi ( la verisoara sa ). Astefel ne-am cunoscut, ne-am placut si am fost impreuna 1 luna... am un tricou alb cu 3 pete de sange ce imi amintesc de ea ( m-a muscta de buza ca mi-a curs sange ). Acum, anul acest vom fi impruna la liceu eu a 9a ea a10 a... nu cred ca ne vom impaca, dar eu tot o iubesc. La fel ca si tine simt durerea, chiar si dupa 1 an
Ma bucur mult ca v-a placut. Da este trist. Multumesc celor care. le pare rau pentru mine. Va salut si, mult noroc in dragoste
E foarte frumoasa povestea ta si chiar merita citita! imi pare rau pentru tine