| Twist_Oliver_1996 a întrebat:

Vreau sa stiu cum pot sa fac o fata sa imi dea cerere pa Facebook(eu nu pot sa ii dau pentru ca nu am suficienti prieteni in comun sau mai stiu eu ce), eu si fata ne cunoastem avem numerele de telefon unul altuia, problema e ca ea nu stie ca am Facebook-ul ei si as vrea sa o fac cumva sa imi dea cerere, fara sa ii spun, daca ma puteti ajuta va rog.

3 răspunsuri:
| Kiwi74 a răspuns:

Termina cu prostiile si trimite-i tu cerere.Din moment ce va cunoasteti nu e deloc ciudat sa o adaugi. Oricum daca ai numarul ei de ce te mai complici cu Facebook-ul?

| Twist_Oliver_1996 explică (pentru Kiwi74):

Ti-am zis ca eu nu pot sa trimit cerere. Nu ma lasa Facebook-ul gen decat sa ii dau mesaj pe Facebook. E mai complicata problema si o sa explic cu alta intrebare laughing. Noi nu am mai vorbit si de aia vreau sa ii atrag atentia cu Facebook.

| Kiwi74 a răspuns (pentru Twist_Oliver_1996):

Ma gandeam ca nu vrei sa ii dai cerere sa nu para ciudat. laughing
Atunci eu zic sa ii dai mesaj pe Facebook chiar daca nu o poti adauga si intreab-o daca te mai stie sau spune-i "Ia uite pe cine am gasit". Sunt o multime de moduri sa deschizi conversatia.Din moment ce va cunoasteti nu e chiar big deal...Bafta