| Jok12345 a întrebat:

vreau sa stiu daca faptul ca ma spal cu pasta de dinti care este mentolata, si o folosesc zilnic, de 2/3 ori pe zi, sau daca mestec guma, mananc bomboane tot cu mentol pentru o respiratie frumos mirosotoare, vreau sa stiu daca astea imi poate afecta erectia, am auzit ca de la menta posibil sa nu ti se mai ridice o perioada pana incepi sa nu o mai folosesti. Nu iau multe bomboane 2/3 pe zi.

3 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Problema nu e cu erecția, e cu sănătatea care o distrugi! Credeți că tot ce ați menționat conțin mentă? Citiți etichetele cu atenție! Luați dicționar sau traduceți cu ajutorul google translate ce scrie la pasta de dinți!
Sau citiți cât zahăr au bomboanele, guma. Sunt pline de chimicale! Nimic natural! Dacă credeți că menta e bună, sunt plicuri de condimente, inclusiv mentă. Luați și mestecați cum făceau strămoșii când mesteca tutun.
De asemenea, dacă credeți că aveți respirație urât mirositoare, nu ar trebui ca o gospodină leneșă să o ascundeți sub preș, ar trebui să faceți analize, investigații medicale să vedeți de unde vine mirosul.
Apoi luați tratament și veți vedea că dacă vă veți spăla doar seara pe dinți va fi foarte bine!
A, să nu uit, acest spălat excesiv, consumul de bomboane, gume, datorită chimicalelor conținute de acestea, puteți să vă pierdeți dinții! Fără să credeți că râd!

| Violleta2022 a răspuns:

Bomboanele cu mentol contin zahar si mentol, deci fac carii!
Cel mai corect este sa te speli pe dinti dupa fiecare masa!
Cat priveste erectia, nu are nici o treaba menta!
In orice caz, este indicat sa nu ai erectii toata ziua buna ziua, ca vei fii privit de toata lumea ca vreun ***.

| SkyPilot a răspuns:

Tu faci asta de ceva timp. Ti se pare ca te-a afectat cu ceva?
Acesta este un mit urban. Nu e adevarat.
Ai aici si un articol:
http://thehealthorange.com/......sfunction/