Depinde de generozitatea din sufletul fiecaruia!
Cei cu suflet mare, vor sacrifica multe, sperand mereu cu o rabdare ingereasca, sa fie acceptati de persoana iubita.
Cei cu suflet mic, pestrit si interesat, vor face cateva incercari si se vor lamuri eficace ca "nu merita".
Depinde de generozitate.
Si de nivelul la care sunt sentimentele care au pus stapanire pe inima si mintea ta!
Cu ce te ajuta pe tine daca stii acest lucru?
Numai bine!
P.s:sa nu imi zici de curiozitate.
Cand iubesti pe cineva faci multe sacrificii,dar sacrificiile nu consta in: daca de exemplu el iti spune: nu mergi cu fetele,nu iesi fara mine, nu mergi acolo, nu vorbesti cu x si y, asta deja e o sufocare! De cele mai multe ori fetele sau baietii care sunt indragostiti pana peste cap nu-si dau seama ca-si fac rau singuri! Am avut si eu un caz, nu pot spune ca la inceput nu "am facut ca el", dupa 3 luni, deja ma saturasem, si am pus punct! El s-0a schimbat si nu ma mai"controla" si a durat destul de mult relatia! Ai multe sentimente,se vede dupa tine cand iubesti,esti dispusa "sa muti muntii" dar ai grije sa nu faci greseli,gen daca el e gelos, tu sa-i suporti geloziile! Daca el /ea nu te iubeste, se vede ca nu e atras/a de tine, nu are nici o reactie cand te vede, e rece cu tine...
Pai as face orice si as sacrifica totul desi nu e indicat totusi as face! Din propia experienta iti spun ca daca el/ea nu te iubeste nu va aprecia suficient si va uita repede ce ai facut pentru ea!
Nu merita sa fac sacrificii pentru nimeni pentru ca pana la urma va uita asta si te va trimite draq
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: