| lgt500 a întrebat:

Salut, TPU, vreau sa trec direct la subiect. Am văzut pe multe siteuri discuții despre pierderea virginității, nu știu ce să cred
Pe unele site urile scria că dacă fata atinge penisul băiatului doar cu mana, fata și a pierdut virginitatea
Pe altele scria că virginitatea este doar un"titlu", nu ceva fizic, așa că până nu se face sex, rămâi virgin/a
Pe altele scria că îți trebuie macar 7 cm introduși în vagin pentru a pierde virginitatea
Pe altele scria că prin atingerea vulvei, nu prin introducere, se pierde virginitatea... Nu știu ce să cred
Țin să menționez că am fost masturbat/a 1-2 minute odată la 3-4 săptămâni de 3 luni încoace. deci. de vreo 3 ori
Ajutor.
Rog seriozitate de la cunoscători, nu puști de 10-15 ani.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Virgina este o persoana care nu a avut nici un fel de contact sexual cu alta persoana, deci in momentul in care ai un contact sexual (masturbare de catre paretener, sex oral, vaginal, anal, sex fara penetrare) iti pierzi virginitatea. O sa gasesti femei care considera ca numai al 6-lea barbat cu care te culci te dezvirgineaza, ca primii 5 nu se pun. Si femei acre cred ca numai cand nasti te dezvirginezi, pana atunci esti virgina. Si femei care considera ca daca au facut doar sex anal si oral cu mii de barbati, sunt inva virgine fiindca nu au facuit sex vaginal. Si barbati acre cred ca daca foloseti prezervativ nu te dezvirginezi. Si barbati care cred ca daca stii numai tu si partenera si nu afla imeni alticineva ca ai facut sex nu te dezvirginezi. Toate aberatiile posibile.Dar daca cauti in dictionar, afli clar ce inseamna sa fii virgin si totul e simplu. Atata timp cat ai un act sexual, cu sau fara penetrare, cu un partener sau o partenera (de acelasi sex cu tine sau de sex opus), nu mai esti virgin.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu am inteles, esti hermafrodit?
Ai o fraza aici care nu-mi spune de ce sex esti :
"Țin să menționez că am fost masturbat/a 1-2 minute..."
Poti confirma sexul, sau daca esti neutru (hermafrodit)?

| mihai69 a răspuns:

Virginitatea se pierde când faci sex prima dată. Chiar dacă prin te miri ce minune nu te deflorezi (himenul rămâne mai mult sau mai puțin întreg).
Masturbarea nu se pune la socoteală.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vrei raspunsuri de la "pusti de 10-15 ani", dar si tu tot acolo se pare ca te incadrezi. Deci ce iti pot spune e ca sexul nu e pentru tine inca.

Întrebări similare