| BodiFTW a întrebat:

vreau sa va cer parerea cu privinta la ce trebuie sa fac.O sa dau funda.

Sa o luam cu inceputul..cam acum o luna m-am apucat de o pregatire la materia x..in grupa am picat cu o fata de varsta mea, adica 14 ani si imi place de ea...problema e ca suntem 4 in grup si nu pot sa raman sigur cu ea in caz ca proful y pleaca nu stiu unde.iar, pe drum lafel mai merg inca 2 persoane cu noi iar ea merge prin alta parte cu o colega(tot de la pregatire),ducandu-se la taxi-uri, deoarece sta intr-o comuna invecinata de orasul meu..si nu apuc deloc deloc sa vorbesc cu ea umpic, as dori sa stiu cum pot ramane sigur cu ea..ar fi bine sa-i zic ce simt,tinand cont ca o cunosc de o luna aproximativ? Sa o invit la un suc odata,nu ca "iubiti" ca sa zic asa ci ca amici, sa ne cunoastem? Daca da cand e cel mai bun moment? Va multumesc daca ati citit pana aici si doresc un raspuns rapid.app o vad doar odata pe saptamana(adica la pregatire).crying( si ma simt nasol rau ca nu fac niciun progres...

P.S: Scuzati-ma daca mai am greseli de exprimare si gramaticale.m-am grabit sa scriu.

1 răspuns:
| Mariiiiiiiii a răspuns:

Buna ai putea sa încerci sa vorbești cu ea in timpul pregătirii, si sa vb pe Facebook, si da ai putea sa încerci sa o chemi la un suc. Sau in timpul pregatirilor, ai putea sa o atingi usor pe mana, etc.