Cat a durat prima ei relatie cu acel baiat atunci cand ai asteptat-o sa se desparta de el?
Foarte corect ai facut!
Aceasi situatie din pacate o am si eu acum cu prietenul meu, imi zice ca ma bag in suflet si nu-i dau libertate, de la o vreme a inceput sa vb cu fosta am incercat sa ne desp dar nu pot fara el pe cind lui ii totunade mine:S Ai facut corect stai fara grija, nu te distruge ea nu merita! Bafta! Ai grija de tine si fii tare! O sa treci si peste asta!
Salut!
Da da da da da, eşti fratele meu n-am ce spune. Şi eu am păţit aşa prietene, practic eram la fel ca tine. doar pentru ea avea ochi, la alta nu mă uitam. Pana mea, după ce se despărţea de unu, tot la mine venea exact ca la tine. Eu unul, i-am zis gata să nu mă mai caute, numai exist pentru ea.
Ea. practic, cum se spune i-a venit mintea la cap . Adică în sensul că şi-a dat seama că a greşit şi că te vrea înapoi, numai că este prea târziu. Caută alta, sunt fete la greu, îţi vei găsii jumătatea .
Succes şi ai grijă pe viitor!
Cand alearga dupa 2 iepuri s-ar putea sa -l prinda pe al 3-lea.E grea despartirea dar nu e un capat de tara; mai sunt fete in Romania, neconsolate.
Ai pierdut increderea in ea, oricum dupa parerea mea nu ai merita sa te "joace pe degete" adica acum vreau sa fiu cu tine, acum nu. Poate ca nu meriti asta pari un baiat super. Oricum bafta in continuare si capul sus.Gaseste o fata care sa te aprecieze si sa te merite!:*
Curiozitațibărbați întreabă: