Poate sa se termine in tine daca o face cu prezervativ, dar daca o scoate din tine si ejaculeaza in prezervativ, e clar ca un strop tot a ramas. felicitari, esti mamica
Daca faci protejat nu are cum sa fie sarcina... poate fi si din cauza stresului sau poate ai ceva probleme... poate fi un chist pe ovar sau ceva infectie, mergi la ginecolog si iti va spune ce e
Hmm, e posibil sa intarzie. Dar daca zici ca te dor sani, ai dureri de spate sigur iti va veni. Poate iti faci prea multe griji stiind ca ai avut relati sexuale recente cu prietenul tau si probabil de aceea.Nu ziceai ca o faceti protejat si a ejaculat in prezervativ? Sanse minime sa fi lasat in tine. Ai rabdare si iti va veni menstruatia. Numai bine, sper sa nu fie nimic de rau.
Nu Vreau sa fiu dur cu tine dar de test de sarcina ai auzit? Pe langa simptomele care le ai descris ce alte simtome mai ai? Greturi ameteli? stari de voma ceva?
Dar te sfatuiesc sa ti faci un test de sarcina se gasesc in farmacii si de preferat il faci dimineata cind te trezesti...ok? Cred ca mai mult esti ingrijorata ca iti intarzie decit sa fi cu adevarat insarcinata dar pentru orice...fa un test de sarcina ok? si inca ceva de curiozitate asa te sperii de fiecare data cind iti intarzie? deci nu vreau sa fiu ironic cu tine si nici sa te iau in ras.ok?
Poti intr-adevar sa faci un test de sarcina nu as merge atat de departe ma gandesc ca dupa fiecare contact verificati prezervativul. [apa sau aer] preferat apa ...nici al meu nu e mereu regulat..si si eu o fac protejat..iti recomand deci totusi un test insa nu are rost s aintri in pania durerile de sani nu sunt semn rau ma contrariaza un pic insa durerea de spate dar poate e de la vreme nu-ti face griji :* bafta
Nu cred ca e sarcina. A intarziat doar 3 zile, la mine intarzia si 1 luna. Daca folositi prezervativ nu ai cum sa ramai insarcinata, doar daca este rupt. Si nu trebuie sa se retraga cand ejaculeaza.
Nu ai nimic.Nu ai cum sa ramai.Asteapta sa iti vina ciclul ca ai o intarziere.
Nu te teme ciclul poate sa intarzie si pana la 14 zile iar faptul ca te doare spatele e un lucru bun sunt semne clasice la fete ca urmeaza sa vina. Abia dupa ce ajungi la 10 zile poti sa te agiti si sa iti cumperi un test dela de sarcina pana atunci calmeaza.te :*
....Nu cred ca tr sa iti faci griji in legatura cu asta, daca zici ca te dor sanii, de obicei astea sunt semne ca o sa iti vina ciclu de obicei asa intarzie nu vine la fel in fiecare luna dar cel mai bine ia un test ca sa nu mai stai cu stres
Asa ma gandeam si eu, prez le verificam mereu cu apa nu a fost niciunul rupt plus ca el nu se termina in mine chiar daca o facem protejat ar trebuisa fie un atuu nu? Dar tot nu a venit poate o sa iau un test daca nu vine pana luni. Multumesc TPU.