| varcolaccc a întrebat:

Vreau sa va intreb despre expresia : M-am culcat cu el/ea. Adica lumea înțelege ca faci sex cand te culci cu o fata / baiat. Daca as chema eu o fata la mine si m-a culca cu ea nu inseamna ca trebuie sa i-o trag laughing. Adica pur si simplu stam in pat si mai vorbim ne uitam la TV etc si ne i-a somnu. Adica nu mi se pare gresita conceptul asta.

16 răspunsuri:
| trusk a răspuns:

Tu ai dormit cu ea, nu te-ai culcat. Asa s-a format expresia in limba romana. Mai corect ar fi, ca te-ai culcat LANGA ea.

| SimiAndra a răspuns:

Poti spune si tu ca ai dormit cu el/ea. Schimba expresia,, culcat'' cu,, dormit''

| h3r a răspuns:

E na, cine invită o fată pentru a dormi lângă ea?

| Zenithf a răspuns (pentru h3r):

Un virginel pe o virginica. Cu toate parerile proaste despre noua generatie, nu sunt toti din acelasi aluat, mai exista unii pentru care alte lucruri conteaza mai mult decat hata-hata. big grin

| Zenithf a răspuns:

Nu-i gresit, dar mai bine zici ca ati stat in acelasi pat sau ca ati dormit in acelasi pat, sa nu se inteleaga altceva.

| h3r a răspuns (pentru Zenithf):

Nu știu dacă un virgin ar chema-o la el fără un anumit scop laughing
Oricum, nu sunt de acord ca o fată să rămână peste noapte la un băiat. Mai ales ținând cont de vârstă și relația dintre ei.

| danielu a răspuns:

Da, e perfect ok. Importanta este relatia pe care o ai cu acea fata, nu ce spun celalti. Eu am fost impreuna cu o fata in jur de doi ani si m-am culcat de nenumarate ori cu ea, insa, in finalul relatiei, amandoi am ramas virgini... Doar ca am dormit amandoi de multe ori, asa ca nu e gresita ideea, ci exprimarea este interpretata aiurea din cauza unei societati roase de ura si de invidie si ale carei valori morale sunt decazute...

| Zenithf a răspuns (pentru h3r):

Ei da, aici ai dreptate, tentatia este mare, mai ales cu "all those raging hormones". laughing

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Ai primit nişte răspunsuri foarte bune... da, iar acum eu răspund degeaba.

| h3r a răspuns (pentru Zenithf):

Zbenguie în ei...dar le place.

| C26 a răspuns:

Cand e vorba de culcat inseamna ca ai facut sex happy
Dar daca spui ca ai dormit, inseamna ca doar ati dormit si nu ati facut prostiihee hee
Ca sa nu inteleaga lumea gresit e corect sa spui ca ai dormit happy

| AnalbagBannatPeNedrept a răspuns:

Si care e scopul? wtf de ce draq o mai chemi la tine atunci? stati in pat va uitai la gossip girl, vorbiti despre baieti, va faceti unghiile si va imaginati ce frumos ar fi daca vi s-ar sincroniza ciclurile este laughing)?

| Danysan a răspuns (pentru h3r):

Eu daca aduce floricele laughing.

| Danysan a răspuns:

Pai daca aduce floricele si e un film bun cred ca nu mai am chef de ceava.M-ar lua o lene din aia mare si as adormii.Ar fi tare tongueisi vezi ca eu ma culc opresti si tu astea pe aici si speli vasele alea laughing.

| h3r a răspuns (pentru Danysan):

Și după floricele ce urmează?

| Danysan a răspuns (pentru h3r):

Depinde -Masaj si Un somnik sanatos :-p