Tu ai dormit cu ea, nu te-ai culcat. Asa s-a format expresia in limba romana. Mai corect ar fi, ca te-ai culcat LANGA ea.
Poti spune si tu ca ai dormit cu el/ea. Schimba expresia,, culcat'' cu,, dormit''
Nu-i gresit, dar mai bine zici ca ati stat in acelasi pat sau ca ati dormit in acelasi pat, sa nu se inteleaga altceva.
Da, e perfect ok. Importanta este relatia pe care o ai cu acea fata, nu ce spun celalti. Eu am fost impreuna cu o fata in jur de doi ani si m-am culcat de nenumarate ori cu ea, insa, in finalul relatiei, amandoi am ramas virgini... Doar ca am dormit amandoi de multe ori, asa ca nu e gresita ideea, ci exprimarea este interpretata aiurea din cauza unei societati roase de ura si de invidie si ale carei valori morale sunt decazute...
Cand e vorba de culcat inseamna ca ai facut sex
Dar daca spui ca ai dormit, inseamna ca doar ati dormit si nu ati facut prostii
Ca sa nu inteleaga lumea gresit e corect sa spui ca ai dormit
Si care e scopul? wtf de ce draq o mai chemi la tine atunci? stati in pat va uitai la gossip girl, vorbiti despre baieti, va faceti unghiile si va imaginati ce frumos ar fi daca vi s-ar sincroniza ciclurile este )?
Pai daca aduce floricele si e un film bun cred ca nu mai am chef de ceava.M-ar lua o lene din aia mare si as adormii.Ar fi tare isi vezi ca eu ma culc opresti si tu astea pe aici si speli vasele alea .