Îmi pare rău pentru ce ai pățit, e trist că așa ceva se întâmplă. Data viitoare fi mai atent și puneți niște întrebări despre orice persoană pe care o cunoști pe internet. Tipul de comportament de care a dat dovadă acea persoană înseamnă că este bolnavă psihic și nu a primit încă tratament. Încearcă să-i afli numele real și să faci publice informațiile pentru ca nimeni să nu mai pună botul la așa ceva.
Am patit si eu dar nu am crezut nimic, nu dadea chiar clipuri dar mintea ca are nev de bani pentru un membru al familiei bolnav, tot asa vb misto dar eu nu ma aprind dupa una asa sa casun pe ea!
Ce dracu vb la tel 6 ore omule?! Doaaamne fereste, aveai obsesie?
Am citit tot atent ce ai scris, imi pare rau dar asta e. Eu iau ca din start tot ce e pe net e panarama si pana nu vad cu ochii mei nu cred nimic chiar daca arata filmat, pana nu vad live.
Eu i-am dat teapa ei.
Ziceam ca m-am dus la banca si am trimis, ea zicea ca nu a ajuns, iar o trimiteam la banca, imi bateam joc de ea, a crezut ca, conduce jocul. Ziceam cum ma n-a ajuns..nu se poate.
A zis ca vine la mine dar nu are bani de drum. Am zis sa vina si ii dau cand vine, n-a venit, oricum si daca venea o lasam in gara si nu ma duceam.
Am editat un bilet fals ca s-a trimis, cu stampila bancii si tot ca aveam reale si am pus contul ei la destinatar si data, nume sender fals care i l-am dat ca sunt, ea nu stia ce sa creada dar ma credea pe mine ca vedea bonurile, isi pierdea timpul pe la banci, ca dupa aia ii ziceam ca trimit de la alta banca, ca banii mi-au venit inapoi.
Si dupa 3 luni i-am zis sa se duca dracu ca m-am plictisit de minciuna ei, m-a injurat, a zis ca ma cauta, etc etc, asta era pe Facebook. Eu mereu am 1-2 conturi in plus la Facebook, pusesem o poza falsa. Tot asa a inchis contul.
Ca sa o sperii i-am zis ca o dau pe mana moderatorilor de continut de la FB si ca daca revine sa mai minta cu alt cont o prind aia dupa IP (habar nu avea de calculatoare).
Deci asta este.
Regula! NU credeti nimic din start ce e pe net nici daca zice ca moare si se filmeaza, orice ar fi. Astia sunt in stare sa se duca la spital sa se prefaca bolnavi si sa se filmeze pe bune, la o adica.
Dar ma mir ca dupa atatea avertismente unii mai cad in plasa.
Nu casunati pe una ca nu s-au terminat femeile din orasul vostru.
Si e okey, trebuie sa mai si gandim.
Asa i-am facut si unuia la tel cu cica premiu castigat dar trebuia sa trimit o suma, l-am plimbat dar doar 4 zile, ca apoi ala m-a injurat ca s-a prins ca imi bat joc de el.
Am patit-o si cu aia ca mama e in spital, si cand am intrebat cum o cheama, data nasterii, a inchis telu` cine era la tel. Mama era acasa!
Astea sunt fumate oameni buni.
Dar ce ai patit tu chiar e tare cu clipurile. Ma tot gandesc ce as putea vb 7 ore pe zi cu una, doamne...chiar sunt curios.
Si as mai fi curios de ce va aprindeti voi asa pentru o femeie, e o enigma pentru mine (de fapt ma cam fac ca nu stiu, dar hai sa aud).
Da, inca se dau tepe in 2019 mai rau ca in 2007
De singuratate oamenii pun boticu la orice mangleala expirata
De acum banuiesc ca te-ai invatat minte, asta e, o lectie de viata.
Nu chiar, am stat de vb cu cineva vreo 2 sapt care era bolnava de toate si seara mergea in vama.
Un lucru este cert vb 5 sau 6 zile o chemi in oras, refuza o data trece, 2 ori hmmm bine la 3 daca refuza ii dau block
Pe bune ? la 25 de ani tu ai luat teapa asta, si in 5 luni de zile nu ti ai pus niste intrebari si tu despre situatie. Nu te fac prost, poate iti lipseste experienta de viata. De curiozitate, cati bani i-ai trimis?
Da am fost prost... au fost 2 luni, 5 au fost cu celălalt băiat. 800 euro Dar nu conteaza asta
Îmi pare rău că ți s-a întâmplat asta. Nu trebuie să crezi orice persoană de pe internet. Rareori se dovedesc a fi ce spun că sunt.
Trebuie să fii mai atent de acum.
Doamne ferește ce oameni există...
Sper că îți vei găsi fata potrivită.
Multumesc frumos, am fost la fel de naiv ca un copil de 12 ani. Totul se va întoarce, cred in karma. Regret faptul că imi parea ca gândește extraordinar de matur, felul in care scria si cuvintele pe care le scotea pe gură, imi oferea siguranța aia că era ce trebuie. Am calculat cu aproximație orele vorbite la telefon si in două luni am vorbit 200 de ore?♂️
E ok. O să treci peste.
Doamne, nu pot sa cred ce au ajuns unii oameni sa faca... imi pare super rau pentru tine, ca a profitat de inima ta buna in halul asta.
Ahaa întrebarea e daca ea era fată? Și nu băiat! Misterul încă neelucidat. Îmi pare rău pentru următorul care va lua țeapă
Am vorbit zilnic la telefon, era voce de fata 100%