| Antoonel a întrebat:

Vreau sa va povestesc ce mi s-a intamplat zilele astea si as dori o parere de la voi. De cand am inceput liceul, am cunoscut o fata foarte frumoasa. Prima data cand am vazut-o a fost acea atractie,acel feeling "wow". Am inceput sa vorbim, sa stam mai mult impreuna, pe afara. Uneori imi povestea de fostul ei prieten, ca ar vrea sa-l uite, ca nu vrea sa mai aiba nicio treaba cu el etc. Dupa aproximativ 3 saptamani, mi-a facut placerea sa-i cumpar un trandafir (ca semn de prietenie ) I l-am oferit, apoi m-a sarutat. Si a zis sa incercam ceva.Am fost in relatie cu ea timp de o saptamana (aproximativ) pana cand intr-o zi nu mi-a raspuns la telefon si vad seara ca se pune intr-o relatie cu fostul ei fara sa-mi spuna nimic. Am mai aflat de la prietena ei cea mai buna ca a stat cu mine doar ca sa-i faca in ciuda fostului. Va dati seama cum m-am simtit la aflarea vestii. Si incepusem sa tin enorm la ea si nici acum nu mi-o pot scoate din cap. Astept sfaturile voastre ca nu mai stiu ce sa fac. Multumesc.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ai fost folosit, e foarte neplacut si imi pot imagina cum te simti.
Fata a gasit in tine modul cu care sa-si aduca iubitul inapoi si nu pot spune ca i-ai displacut total, dar te-a manipulat exact asa cum a dorit, mizand pe slabiciunea pe care o ai pentru ea.
Bine ar fi s-o poti uita cat mai repede si sa inveti ca fetele cu despartiri neclare si neterminate sunt primejdioase...
Sincer imi pare rau!
Dar uit-o!

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

In viata omul mai ia si asemenea plase. Tu o poti iubi in continuare, esti liber sa o faci si nu-ti trebuie acceptul ei. Sunt sigur ca nu este singura fata frumoasa din liceu.

| Green66 a răspuns:

Când se va certa cu fostul /actualul/viitorul prieten sigur va veni la tine, în situația asta o poți folosi și tu pentru satisfacerea anumitor nevoi.

| Floricikmov a răspuns:

Incearca sa treci peste, nu esti singurul care a trecut prin asa ceva mai sunt si alte persoane. Incearca sa vezi daca o poti uita si poate iti gasesti pe altcineva care sa ii ia locul. Nu fi trist persoanele puternice trec peste incearca sa fii puternic. Succes si o zi frumoasa!