Felicitări ca nu te-ai implicat sexual cu fete. Virginitatea e darul dăruit de Creator pentru a fi dăruit numai partenerului de căsătorie. Când crezi ca ești la arata și maturitatea care sa îți permită ca în viitorul apropiat sa te căsătorești, Roagă-te lui Dumnezeu sa te ajute sa găsești pe cine El știe ca e potrivita pentru tine, sunt și site-uri matrimoniale, pe care scriu cei ce doresc sa se căsătorească, niște prieteni dw_ai noștri asa s_au găsit.
Ai abia 20 de ani sa fim seriosi esti la inceput de drum, ai tot timpul din lume, poti incepe prin a conversa cu o fata asa ca tine, totul cere practica
Sala, banii si masina nu fac nici cat o ceapa degerata, daca tu nu te prezinti bine si nu stii sa vorbesti cu o fata.
Bineintelea ca poti agata pitipoance fara creier, interesate doar de distractie si bani, dar nu o fata cuminte si serioasa care te-ar putea iubii.
Pentru o fata cuminte nu ai nevoie nici de muschi si nici de masini sau bani ci de: inteligenta, vocabular, respect si blandete.
Buna.Cauta sa vorbesti cu femei din sfera ta:din familie, de la lucru, vecine etc.astfel incat sa iti dai seama ca sunt si ele oameni.Doar prin exercitiu vei scapa de aceasta teama nejustificata.Si incearca sa nu aduci in discutie prea mult partea materiala, sa te lauzi sau nu stiu ce, fiindca nu cred ca vrei sa atragi genul acela de femei care umbla doar dupa bani. Daca ai vreun hobby verifica grupurile de Facebook, poate gasesti acolo comunitati si iti faci noi prieteni.De exemplu, am vazut ca devine tot mai popular mersul pe munte.Succes.
Fiecare își trăiește adolescența cum vrea el. Ca să mai capeți experiență poți începe să le abordezi pe Instagram, TikTok etc.
Baga-te in seama cu o fata din orasul tau pe Instagram, Facebook etc.
Apoi invit-o undeva sa va cunoasteti mai bine.
Uite aici un video care te-ar putea ajuta:
https://youtu.be/SNH9J7rGWd4
Este foarte bine ca te ai concentrat pe tine. Căci o femeie caută siguranța, sa i oferi ce e mai bun si protecție. Căci tu ești stâlpul in casa si baza. Dacă in prezent ai de toate, înseamnă ca poți asigura femeia ce urmează sa fie lângă tine.
Dar acum ai grija cu cine te înhăitezi. Nu trebuie sa demonstrezi nimic nimănui, nu trebuie sa faci pentru ca generația asta face sau pentru ca alții au făcut. Tu faci după cum simti. Acuma dacă o sa stai după fete si zici ca n ai experiența, 100% o sa dai de fetele profitoare care imediat așteaptă un băiat dinasta mai "fraged" ca sa niște din el pe orice parte (bani mai ales si chestii materiale, statu, rang)
Pana a fi cu o fata, in cazul tău, ti as propune sa înveți sa analizezi fetele de care o sa dai, sa știi dacă e pe interes sau nu. Asta înveți întrebând pe la unu pe la altul, vorbind cu ele dar esențialul este sa nu te bagi din prima pe ele, deja vorbești cu una si ii oferi tot pe tava. Trebuie sa înveți sa îți construiesti un fel de teste personale, sa le pui la încercare si dacă le trec, abia atunci sa te implici. Printre aceste teste ma refer sa i propui anumite situații (conștient, expre) gen sa facă anumite chestii sa vezi dacă e de încredere, dacă e fidela. Cred ca ai înțeles tu.
Zic acestea căci poate ai norocul sa dai de o fata buna care sa nu te strice căci inocenta se poate pierde imediat dacă dai de fata nepotrivita si suferința te va schimba. Si o sa te (strice).
Bani au ai tai, nu tu. Putin probabil la 20 sa fi agonisit prea mult si sa te intretii 100% singurel.
Ca barbat daca te concentrezi doar pe tine primesti mumu. Trebuie sa faci si asta si sa si cauti continuu pe langa.
Nu,nu fetițo..sunt bani munciți..sunt banii mei munciți de mine..de la 17 ani lucrez.
Și vreau și eu un sfat despre ce am spus mai sus..nu va mai luați toți de banii pe care ii fac..plm..de asta nici nu am dat detalii despre ce lucrezi.și pnm..ca se trezesc ăștia ca voi... dacă ești mai mare decât mine învăță ma cv și lasă chestiile astea..eu am cerut ajutor
Te ai aprins, băiețel
Cred ca pana la cati ani ai tu te ai imbogatit. Crezi ca femeile acum ai standarde financiare asa de joase? Mai mult, pare mi se ca creezi ca femeile vor bani....semn de frustrare?
Sfatul meu e sa inveti sa cuceresti o femeie, sa o faci sa te iubeasca si asa o sa pupi si vaginuț