| MadalinRM a întrebat:

Salut TPU. Vreau sa va spun ca nu sunt un baiat obisnuit adica nu fac chestii vulgare de exemplu: sa scuipi sa injuri etc.Sunt mai retras. Unii ma fac gay, vreau sa stiu si parerea voastra Voi ce credeti?

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Doamne ce tara de prosti sa consideri pe cineva gay doar ca nu jigneste in ce tara de nimic, gunoi putem trai, frate esti matur nu jigni fi cum esti nu injura nu fi ca aia limitati mental

| OnuOnulică a răspuns:

Salut
Daca esti retras asta nu insemna neaparat ca esti gay.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Madalin, retras nu inseamna si gheu. Cunoscutii tai te numesc gheu pentru ca dai impresia ca esti. De exemplu, daca un baiat bine imbracat si cu un aspect placut e mai retras, e interesant. Daca un fatalau nesigur e mai retras, atunci e gheu. Vezi diferenta? Nu faptul ca esti retras atrage apelativul de gay, ci modul in care te porti, te impui, te exprimi. Nu trebuie sa scuipi ca sa nu fi numit bulangiu, ci trebuie doar sa stii sa te impui.

| Iunona a răspuns:

Ca bunul simt este rar s ca nu trebuie sa uit cine esti pentru ei. Ce ma enerveaza pe mine este folosirea termenului "gay". Mai nou homosexualitatea in sine nu este o problema. Problema ar fi identitatea" este el gay"? Si chiar daca ai fi gay ( ca orientare si nu ca periorativ ciudat si prost intrebuintat folosit de ei) care ar fi problema? Fiecare face ce vrea. E viata ta. Nu inteleg de ce "gay" e ceva de rau, o insulta. Crezi ca daca injuri ca ei vei fi mai barbat? Esti barbat pentru ca esti suficient de matur sa nu fii ca ei. Nu te indoii de tine, fii tu insuti, invata sa te apreciezi si capu sus! Nu te pot iubi totiwinking

| Micut123 a răspuns:

As spune sa nu ii bagi in seama.E viata ta faci ce vrei cu ea, dar o sa ai probleme mai incolo ca esti retras.Crede-ma am simtit-o pe pielea mea

| meandme77 a răspuns:

Pai ei nu sunt ''baieti obisnuiti''.

| IntrebareCuRaspuns a răspuns:

Asta nu inseamna ca esti gay, inseamna ca ai bunul simt. Chestia asta este un motiv de gelozie deoarece multi nu pot sa faca ceea ce faci tu deoarece la fiecare pas auzi o injuratura si tot asa... deci tine-o asa mai departe!

| Mathew a răspuns:

Bunul simt nu are legatura cu orientarea sexuala. Sfatul meu este sa iti faci o prietena.