Se numeste petting nu trebuie sa te simti vinovata insa el nu prea da dovada de iubire. la 15 ani ar trebui sa iesiti la un suc ceva nu sa vra sa o faca cu tine raaau daca esti cu un astfel de baiat deci, nu face nimic cu el
Da el are 17 ani dar totusi ma simt cam vinovata...
NU Deea nu ai pentru ce sa te simti vinovata. daca u te simti asa ce mai zici de alea care de la 10 ani sunt sparte. ce naiba? stai calma, bine ca nu ati ajuns mai departe, atunci era nasol, dar asa, nu s-a intamplat nimic treci peste asta, plus ca pun apriu ca i-a placut dar cred ca si tie
Buna.
Esti sigura ca el te iubeste? Eu zic ca sta cu tine numai pentru sex.Ca daca te iubeste cu adevarat, trebuie sa te astepte! Si in plus esti cam micuta la 15 ani.Ai toata viata inainte, de ce sa te grabesti la varsta asta? Pai si daca tu n`ai vrut, de ce ai acceptat sa-ti duca mana acolo jos? Eu zic sa te gandesti daca vrei cu adevarat sa iti incepi viata sexuala de pe acum sau nu.
Nu vreau sa imi incep viata sexuala acum dar ma simt vinovata pentru ce am fact...
Păi. Trebuia să te gândești înainte. Nu trebuie să-ți pară rău dacă cu adevărat îl iubești.
Are dreptate aLeXEmObOy, la 15 ani ar trebui să ieșiți la un suc, la cinema, nu să faceți sex de pe acum.
Părerea mea este că el stă cu tine numai pentru sex. Că după cum ți-am spus, dacă te iubește cu adevărat trebuie să te aștepte, nu să te oblige el când are chef.
Hehe...asa da raspuns
Vinovata nu ai de ce sa simti, pana la urma nu e o crima.Insa daca nu vrei sa iti incepi viata sexuala ar fi bine sa ii spui clar.Incearca sa fi in fata lui sigura pe decizia care ai ales-o, iar daca vezi ca pica pe ganduri.e clar ca te vrea doar pentru sex.Ai grija!
Te simti vinovata pentru ca ai facut ceva ce nu iti place si la o varsta mica. Trebuie sa o faci la o varta mai maricica.
Pai nu prea vreau sa o incep de acum.si el zice ca ma iubeste dar acum ma simt vinovata pentru chestia asta.