"Oamenii vin si pleca, dar doar prietenii adevarati lasa un gol in sufletul tau o data cu plecarea lor"
Aiurea ma mint ca nu-mi pasa, Aiurea spun ca nu mai conteaza, Aiurea ma prefac ca sunt bine...Ce greu e sa invingi cand lupti cu tine!
Nu-l parasi niciodata pe cel care il iubesti pentru altul care-ti place, pentru ca cel care-ti place te va parasi pentru cineva pe care-l iubeste.
Numai cred in cuvintele lui. Imi zice ca ma vrea inapoi, ca el plange dupa mine, sa ma intorc la el, nu-l cred... totusi l-am intrebat : Ia zi ...ai plans cand m-ai inselat?
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, atunci am nevoie cel mai mult.
Când mi-era greu, tati îmi zicea : Prinţeso, nu plânge, lumea nu se opreşte în loc pentru durerea ta!
Trenul a plecat si se scurge pe sine..adio iubire dar ramai cu mine.
Iti zic adio printre lacrimi si te las in drum…am suferit prea mult ca sa te iert si acum.
Va veni o data vremea cand in urma vei privi. Ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii... dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA. Numai amintirea spune ca... "Asa a fost o data!"
Cand iti va fi dor de mine, aminteste-ti un singur lucru... m-aii lasat sa plec.
Cand omul drag te-a parasit nu regreta ca te-a iubit a fost un las si te-a lasat nu regreta ca a plecat se va intoarce intr-o zi si el din nou iti va vorbi...nu-l asculta inselator cu glasul lui nemuritor..ca el din nou v-a pleca si tu din nou vei suferii cum ai facut din prima zi!
Cand te-am cunoscut mi-a fost teama sa te plac,cand te-am placut mi-a fost teama sa te iubesc, cand te-am iubit mi-a fost teama sa nu te pierd, iar acum cand te-am pierdut, mi-e teama ca nu te voi mai avea niciodata…
In prezent o sumedenie de baieti se "indragostesc" de trupul fetelor...dar oare cam cati dintre ei se indrgostesc si de sufletele lor?
Poate incerc prea mult sa m-amagesc ca te pot uita, dar si-acum simt pe buze, uneori, sarutarea ta!
Ti-am aratat de prea multe ori ca mi-e greu fara tine...dar nu ti-a pasat, ai crezut ca e o gluma.Ai plecat mai departe cu ea si m-ai lasat in urma.iti zambesc, crezi ca mi-e bine, dar nu stii ce inseamna suferinta pentru mine.
Se intampla in viata sa iubesti dar sa fi ranit. iti iei viata de la capat, vrei sa uiti tot dar amintirile sunt mereu in inima ta aducantu-ti aminte ca iubirea este cel mai frumos lucru care te poate condamna la suferinta...
Stiu ca te uiti la ea, dar te gandesti la mine... o atingi pe ea, dar ma simti pe mine... ti-e sete de mine, dar te racoresti cu ea... ma vrei pe mine, dar te multumesti cu ea...
Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand!
Caut cu o torta stinsa, raspunsuri inghetate pe veci...
Profita cat poti de timpul pe care il petreci cu persoana iubita mai ales daca esti la prima dragoste pentru ca nu sti niciodata cand aceasta persoana dispare de langa tine sau mai rau dispare dragostea ei pentru tine.
Daca as putea sa dau timpu inapoi as evita tot ce a fost intre noi doi, nu as mai vrea in ochi sa te privesc, sa te sarut si sa iti zambesc, acum regret ca s-a intamplat, dar voi gasi un alt baiat care ma va iubi cu adevarat.
Fundita?