E normal să-ţi fie frică dar nu fă pasul asta până când nu eşti complet convinsă că e ceea ce vrei. Durerea depinde, te va durea dar nu e ceva wow. Încearcă să fi cât mai relaxată şi va fi ok totul. Să vă protejaţi! Baftă!
Mai degeaba iti povestesc eu pentru ca va fi cu totul diferit. Depinde forte mult de la persoana la persoana. Poate sa nu te doara de loc sau fosrte putin. Uite eu cunosc prietene care nu lea durut de loc dar le-a curs sange in schimb mie nu mi-a curs sage dar m-a durut groasnic. Asa ca nu tb sa te iei dupa unu si altul Foarte important Foloseste Lubrifiant asta te va ajuta mai mult pe tine pentru ca va aluneca mai bine si nu te va durea. Si nu va grabiti preludiul cat mai lung eventual bea un pahar de vin rosu nu fi crispata, incordata. Bafta
Dar noi in luna noembrie ne casatorim...si se poate de asteptat pina atunci ca va fi mai frumos
Felicitari! eu zic sa mai astepti, mai incolo o sa iti para rau, dar asa sti ca esti curata si esti pura,, mai bine mai astepti parerea mea.
Sfatukl unui baiat pastrazate "pura" si no face ca s-ar putea so regreti odata nu e bine si nici crestin s-o faci ca acest lucru se face doar impreuna cu barbatul cu care te-ai maritat/insurat
anonim_4396 întreabă: