Nu inteleg... aveai draci din varii motive si te-ai gandit ca cel mai bun mod de a scapa de ei e sa o terfelesti pe ea?
Sincer si eu as fi reactionat fix la fel ca ea. Nu sunt sacul de bataie al nimanui.
Esti imatur si sper sa te tina macar putin mai mult pe jar (asta daca totusi te iarta) si chinuit, pentru ca e cazul de un dus rece sa te maturizezi naiba. Las-o in pace. Daca asta ti a cerut, asta fa. Asa cum si ea face ce i-ai cerut tu. Simplu.
Doamne, asa ceva eu n-am mai auzit. Adica am draci pe cine stie ce situatie si dau un mesaj nici macar random, dau fix persoanei cu care as vrea sa fiu...sa o jignesc si sa ii spun ca nu vreau sa mai vorbesc cu ea )))))))
Nu e exact asa.Nu m-am pus de nebun sa-i scriu ei deoarece era prin din lista de contacte..Am discutat cu ea, discutia s-a aprins putin si dupa la un moment dat, am scris acel mesaj.
Stiu ca am facut ceva idiot.Nu am vrut.Da, nu o judec pentru comportamentul care il are fata de mine.O merit cu varf si indesat.
Am gresit, si I-am spus asta.Chiar si eu sunt uimit de cat de idiot am putut sa fiu si asta nu s-a intamplat pana acum. Zici ca m-am pierdut cu firea pentru moment.
Mi-e rusine si regret ce am facut.
Nu spun cu rautate, dar pari disperat, disperat sa iti ceri iertare. Scrie pe o foaie (ex: scrisoare) ca iti pare rau, dar fara sa te milogesti. Aminteste-i si cand te-ai comportat normal, manierat.
Numai tu stii ce fel de persoana e, daca accepta sa treaca peste sau nu. Eu cred ca te-ar ierta daca va cunoasteti de mai mult timp si nu i-ai facut faze de genul, dar daca iti mai versi nervii...
Nu o spui cu rautate! Si da,ai nimerit! Sunt disperat!
I-am scris si mesaje audio, am fost si la ea si i-am spus ca imi pare rau!
I-am amintit dar, dupa cum am vazut in ochii ei, e ranita, erau ochi cu lacrimi dupa plans.Ca erau stralucitori si umezi.
Ne cunoastem de 9 luni deja.Si am fost tot timpul manierat si m-am comportat frumos cu ea.Am gresit, dar se pare ca ce am spus a fost dur! Mi-a spus ca nu ma iarta.Chiar daca nu a vrut sa scape de mine cand am fost la ea astazi sa-mi cer iertare.
Nu o judec! Am ranit-o cu niste cuvinte urate dar fara sa vreau asta.
I-am spus frumos ca tin la ea, ca o plac si o pretuiesc mult, I-am spus sa-si aminteasca de celelalte momente cand ii faceam zilele mai bune dar nu.Mi-a spus doar ca sunt vrajeli. Zici ca sunt diavolul in carne si oase.
Ma doare si cred ca o sa ma doara o vreme.
Am fost la ea si mi-am cerut iertare.
Dar a spus ca nu ma iarta.
Poate a spus asta si pe moment deoarece e dezamagita, dar nu stiu sigur.
S ar putea sa ai răbdare și sa o lasi in pace pentru o vreme pana isi revine
Asa am mai pățit eu de multe ori.
Serios? Si macar s-a terminat cu bine?
Sau v-ati impacat si totul a fost ok?
Da, ne-am impacat de multe ori, dar in prezent nu mai vorbim, noi doi am incheiat de mult , Asta e viata...
Asta ma face sa gandesc putin pozitiv. Sper sa am si eu norocul asta si sa ma ierte.Cred ca as fi cel mai fericit! Si mi-as da toata silinta sa schimb si sa nu mai fac greseala asta de a o judeca si ranii