| Teo65s a întrebat:

love struck Ce cauta o fata la noi baietii? Cum ar trebui sa fie un baiat pentru a fi cat mai pe placul unei fete big grin?

Răspuns Câştigător
| Anemona a răspuns:

Mai tudor maihappy hai sa iti explic eu cum sta treabalaughing mie personal imi plac baietii cu simtul umorului care se dau asa putin mai interesanti pentru ca mi se par prea scumpi:Xlaughing si care se baga in vorba cu mine si ma fac sa ma simt bine. sa fie sinceri, ingrijiti, sa miroasa mereu frumos, sa aiba parul aranjat, sa se imbrace bine, sa se penseze daca e nevoie pentru ca altfel se vede uratrolling on the floor sa stie sa ma faca sa zambesc. sa nu fie un cocalar de pe mess care agata feete, pur si simplu sa le vrajeasca cu altceva:X. nu l-am gasit inca da inca mai asteptlaughing))

11 răspunsuri:
| Anemona a răspuns:

Ms de funditsa:*

| Mihai7best a răspuns:

La orice fata ii place altceva ochii, privirea, zambetul, frizura, corpul (sa nu fii gras), comportament, amuzament... sunt multe

| beautifulkiss a răspuns:

Buna pai depinde de la fata la fata, dar totusi iti spun ce le place fetelor asa in general.In primul rand nu ne place ca un baiat sa ne faca glume proaste(sa ne puna piedica, sa ne injure fara rost, sa ne gadile si cand ii spunem nu sa nu inteleaga sa continue), ne place ca baietii sa fie manierati(adica sa se comporte civilizat)pentru fetele mai linistie un baiat un pic mai timid, pentru altele nebunatice sa fie un baiat mai aventuros(nu macho-man), sa stie sa glumeasca(nu exagerat sau glume seci), pentru fetel mai serioase sa invete destul de bine, sa fie comunicativ si sa stii ca te poti baza pe el si ca iti e alaturi(la fel ca o prietena). Sper ca te-am ajutat.

| piktor a răspuns:

O fata cauta un barbat nu un pampalau care sa-i spuna ca`i dulcica draguta ca`i cea mai frumoasa etc... pentru asta are 300 de prietene cu care vb tot timpul. Tot timpu baietii draguti is lasati deoparte si se combina cu aia cu putin tupeu, care stiu sa se afirme, care nu se lasa calcati in picioare.

| anytimeanywhere a răspuns:

E simplu love struck. fetele sunt sensibile [unele] si trebuie sa le faci sa creada ca sunt speciale... sa le zici mereu cuv dulci, sa o aperi mereu.happy Iar multe dintre fete se uita la aspectul unui baiat, cum se imbrak.love struck

| Dacianna a răspuns:

Pai depinde de fata, in general 1. trebuie sa le inteleaga si sa le fie alaturi la nevoie
2. sa fie amuzant
3. sa fie civilizat
4. ( unii baieti se dau mari machomani cand ai de fapt nu sunt asa) asta este foarte enervant ( baiatul trebuie sa fie el insusi nu sa se prefaca ce a altcineva
5. sa fie de acord cu deciziile fetei si sa le spijine( in cazul in care nu ti se pare o idee strlucita ii explici calm cu avantaje si dezavanta iar in caz ca fata e incapatanata si nu vrea sa renunte nu o presa)
6.sa fie gentleman
7. si sa se incadreze in dorintele ei ( ochi, nas, gura, par etc.)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sociabil, destept, sa fie acolo cand ai nevoie, sa stie sa poarte o conversatie si sa nu incerce sa para ceea ce nu e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer. mie imi plac baietii frumosi, cu simtul umorului, dar cel mai imp este sa ma simt protejata cand sunt cu el, sa mi acorde atentie, nu vreau un pampalau, sa stie sa se imbrace.nu ma uit la bani! baiatul ideal este cel cu suflet mare.asta e esentialul. sper ca te am ajutat:*:*

| Roxi_7263 a răspuns:

De fiecare data la un baiat ma uit mai intai la chip, sa aiba un zambet dulce, ochi frumosi etc. sau macar una dintre ele. apoi. niciunei fete nu cred ca ii plac baietii mai mici de inaltime decat ea. dupa, baiatul trebuie sa fie cald si atent cu fata, si sa o faca pe ea sa aiba incredere in el

acum. dai fundita, daca tot te.am ajutat? big grin

| Ghetutza a răspuns:

Piktor...bine zis. Imi place despre tinelaughing)

| sosholinadelii a răspuns:

Pai... nu stiu sa te dea pe langa ea sa vada ca o placi si apoi te duci la ea faceti cunostinta ii vorbesti frumosslaughingasa.