| mihai4000 a întrebat:

ziceti-mi si mie niste trucuri sigure pentru a controla femeile,

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Trucuri?
Ce frica ti-e de viata...pacat.
Ai senzatia ca o femeie are nevoie de talente de prestidigitator ca sa iti stea alaturi?
Fii tu cel mai grozav si ai gasit trucul cel mai bun, toate vor roi in jurul tau, sperand sa te cucereasca, trucuri nu exista!

| DeeaMarry a răspuns:

Viseaza in continuare...

| Mussette a răspuns:

Depinde de femeie.
Daca e controlabila, nu-ti trebuie vreun truc.
Daca nu permite sa fie controlata, atunci n-ai ce-i face.
Unele prin bani, altele prin iubire.
Depinde dupa ce fel de femeie te uiti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca nu ai inteles ca o femeie nu e papusa voodoo?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fii foarte bogat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubire(si sex)sau bani.Depinde de femeie.

| KMaddieK a răspuns:

Trucuri? nu exista trucuri, dar unele sunt moarte dupa bani laughing, daca esti sentimental le poti controla comportandu-te frumos si aratandu-le ca-ti pasa

| 1cristian1990 a răspuns:

Observ ca pe toate femeile le deranjeaza intrebarea pe care ai pus-o! Ar fi trucuri pentru a te intelege bine intr-o relatie si de majoritatea trebuie sa fie constienti ambii parteneri! Dar sunt si trucuri psihologice de sedus sau de agatat femei! Le poti face sa fie inebunite dupa tine daca stii sa joci, doar ca sunt periculoade din cauza ca va trebui sa iti schimbi personalitatea si nu o sa mai fi tu, o sa fi tu cel prostit, nu ele!

| 1cristian1990 a răspuns:

PS: Vroiam sa iti trimit o carte de genu pe care eu am citit-o pe sarite si mi-am dat seama de gravitatea problemei in care ma afund! Eu zic sa iti iei gandu de la asa ceva, dar nu strica sa stii o technica de agatat cu bun simt, pentru a te baga in seama cu o persoana pe care o placi!

| AlexandraCris a răspuns:

Măi... O femeie nu e ceva care poate fi controlat. Tu poţi fi controlat? Las-o să fie ea însăşi. Dacă o iubeşti, oferă-i iubire. Şi te asigur că, dacă şi ea te iubeşte, va fi a ta. Dacă nu o iubeşti, şi vrei doar să o "controlezi", mai bine las-o. Nu ştiu ce femeie, care se respectă, se lasă manipulată de cineva.

| ciocolatacupiperrosu a răspuns:

Pai ai impresia ca femeia e un catelus ce trebuie dresat si pentru asta trebuie sa inveti niste trucuri? Femeia e om ca si tine.

| Winchester308 a răspuns:

Cloroform.

Întrebări similare