| GoodLuck15 a întrebat:

Zilele astea trebuia sa ma vad cu o fata.Pana la urma "intalnirea" s-a amanat fiindca respectiva avea o problema de sanatate.
Ok am inteles asta,nu e nici o problema.
Dar eu stau si ma gandesc,daca o sa las timpul sa treaca,o las pe altadata cu iesitul pentru ca de data asta nu a fos sa fie,imi este frica sa nu dau gres si datorita faptului ca am lasat timpul sa treaca,sa nu o abordeze altcineva si sa aiba mai mult succes decat mine.
Dar mai este si varianta a doua,ca daca o las inca o saptamana sau ma rog cat timp are nevoie sa scape de problema ei de sanatate, o sa pot iesii cu ea si o sa o pot cunoaste mult mai bine decat as face-o pe internet.
Dar eu chiar asa vrea sa fiu cu fata respectiva, as vrea sa o intreb cat mai repede daca ar dori o relatie cu mine.As vrea sa ii spun tot ce simt pentru ea.
Ce pot face? sa astept pana va fi pregatita pentru a iesii cu mine, sau sa ii spun o data ce simt pentru ea si sa ii propun o relatie?

2 răspunsuri:
| munteanuionvictor a răspuns:

Trebuie să-i trimiți un mesaj să știe ce simți pentru ea(că vrei să fiți împreună).

| ShamelessQboy a răspuns:

Păi voi v-ați nu v-ați intalnit niciodată, cum de stii ca exista acea chimie între voi?