anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPUuu! ^^
Am auzit de "limbajul trupului"(sau ceva de genu), dar nu il inteleg, asa ca va intreb pe voi:
Un baiat mi-a atins buzele cu mana(intentionat) si vreau sa stiu daca "atingerea" face parte din limbajul trupului, si ce inseamna.

(Story: In spatele blocului, la o masuta, eram cu cativa copii si ne jucam carti~ eu nu mai jucam. El statea turceste pe masuta, iar eu lanaga el pe banca, fiind atenta la carti.Intr-un moment ma striga, ma uit la el, iar el chicotind imi atinge buzele cu mana.Eu am facut o fata mirata dupa care nu i-am dat atentie prea mare baiatului.~nimeni nu a observat
P. S. Baiatul are aceeasi varsta cu mine.
P. S. 2. Eu nu il plac, dar vreau sa stiu ce inseamna "gestul sau" avand in vedere ca el este tupeist)
funditaa pentru cel mai bun raspuns(adica cel pe care il pot intelege si eu big grin)

Răspuns Câştigător
| EuSiDoarAtat123 a răspuns:

Sunt 2 variante:
1.Baiatul te place(pe net sunt diverse info cu limbajul trupului si al ochilor si da printre ele este si atingerea pe buze, umar, mana...). Ca sa fie adevarta aceasta teorie baiatul trebuie sa se mai uite la tine, sa steie pe langa tine, sa deschida subiecte si cand te-a atins sa se uite cu ochii mari si sa clipeasca mai rar...
si
2.Baiatul este prea indraznet si a pus asa doar ca sa isi bata joc.Asta daca ar fi indraznet si nesimtit.Ar mai fii o varianta, a pus degetele asa daca tu ai fii vorbit prea mult

Uite-te in ce categorie intra. Daca cunosteam si eu baiatul si-l vedeam imi dadeam seama.

Sper ca te-am ajutat

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E un gest delicat, nu "tupeist". E baiat bun, sensibil si manierat, parerea mea.
(cel putin gestul lui, care da, indica simpatie cu conotatii erotice).

| CadeamiarMaseaua a răspuns:

Ti-a atins buzele cu toata mana sau doar cu degetul mijlociu?laughing

| KokoroChuu a răspuns (pentru CadeamiarMaseaua):

Daca era degetu mijlociu, imi dadeam si seama ca a facut-o sa-si bata joc.

| ionutz255 a răspuns:

Vrea sa te sarute cred thinking

| ElenaZiizi a răspuns:

Daca spui tu ca el esti tupeist eu cred ca a pus mana doar ca sa se bage in seama cu tine sau sa isi bata joc. Bafta!