| PIKABOSS34 a întrebat:

Salut TPUvreau o parere.Sunt in clasa a 7-a si imi place de o fata dar sunt timid si nu stiu cum sa ii spun ca o iubesc mai ales ca are in jurul ei un anturaj de baieti care sunt pe romaneste nesimtiti.O lovesc o pipaie(in public chiar de fata cu profesorii) o pun in toate pozitiile chestii de astea si sunt prieteni foarte apropiatii chiar unii iau fost iubiti iar eu ce sunt un baiat finut educat nu prea se simte atrasa de mine. O fac sa rad se simte bine in preajma mea dar atunci cand sosesc,, nesimtiti,, se naruie tot. Dati-mi o explicatie de ce accepta toate marsaviile astea si poate si unsfat pentru a o putea cucerii.

Răspuns Câştigător
| VreauRspDauFundaa a răspuns:

1.Pare genul de fata care o sa ajunga cel mai probabil traseista.(fara suparare)
2. Daca vrei sa o cuceresti incearca sa o cunosti mai bine si sa aveti subiecte despre care sa discutati.
3.La varsta de 12-17 ani am observat ca fetele sunt atrase de baietii rai si care au pachete de muschi pe ei, dar si ceva in portofel.
4.Nu ii spune ca iti place de ea, barbatii sunt in medie de 25% din populatia planetei, iar femeile 75%.Nu alerga dupa ea, las-o sa alerge dupa tine.
5.Incearca sa fii sarcastic si in momentul cel mai bun bateti joc de unul dintre nesimtiti, dar ai grija ca s-ar putea sa sara la bataie deci eu te incurajez sa faci un sport mai violent.
6. Apropiete de ea ca sa iti permita si tie sa o pipai si fii curajos, femeile nu cer barbatii in casatorie.

| PIKABOSS34 explică (pentru VreauRspDauFundaa):

Mersi pentru raspuns o sa incerc

4 răspunsuri:
| Vlach a răspuns:

Nu ai ce cauta cu asa fata, daca se poarta in acest fel, sincer

| IisusHristos a răspuns:

Din ce povestesti tu pare genul de bagaboanta (nu te supara, dar asta este adevarul) ce se invarte intr-o lume plina de manele, cocalari si mult onanism. Iti propun sa incerci cu celebrele versuri: "Langa tine am zile cu soare, numai zile bune fara zile amare/M-as muta in inimioara ta, ne incuiem acolo si aruncam cheia". Pentru mai multe sanse de reusita nu uita sa treci pe la biserica inainte sa dai 50 RON acatiste si 10 RON la cutia milei. Succes si sunt curios sa aflu deznodamantul incercarii tale.

| PIKABOSS34 explică (pentru IisusHristos):

Mersi o sa incerc si modalitatea ta