| vadsuntete a întrebat:

Trebuie sa ma intalnesc cu o fata cu care am vorbit ceva timp la telefon..pe facebook,ce as putea discuta cu ea fata in fata incat sa fac discutia mai placuta, niste glume. ceva?

6 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Trebuie sa fi tu!
comporta-te natural
va veni de la sine.

povestiti despre voi sa va cunoasteti
simtul umorului trebuie sa-l ai nu sa-l furiwinking

| Lumeaîn3D a răspuns:

Povesteşte-i cîteva întîmplări amuzante din copilărie, spune nişte glume. Mergeţi la o cafenea şi beţi o cafea sau mărog, poate un ceai, astfel poţi să-i afli gusturile. Sunt multe lucruri prin care puteţi să vă cunoaşte-ţi reciproc. happy Dar ce-l mai important, fii tu însuţi.BAFTĂ!winking

| Aamerican a răspuns:

Incearca sa o cunosti mai bine spune-i despre tine cautati lucruri in comun sa zicem sportul alergati amandoi sau ceva ( Mult succes )

| fightBack a răspuns:

Eu i-am facut o floare din hartie si i-am explicat cat m-am chinuit sa o fac pentru ca e prima flaore pe care am facut-o. Femeilor le place sa stie ca ai muncit la ceva pentru ele! In rest vorbesti despre ce vine, orice vezi, trebuie doar sa te calmezi!

| SorinBvB a răspuns:

Si eu am aceeasi problema

| vadsuntete explică:

Ne cunoastem de foarte mult timp, mai bine de 3 luni..si a venit momentul sa ne intalnim...si nu stiu ce sa-i zic, ce sa discut cu ea incat sa fac discutia sa fie placuta, sa o atrag spre mine..niste idei? teme de discutie..va rog sad