Sterge, anuleaza tot e cel mai bine! si abtine-te de la asa ceva, stiu credeai ca e in privat si... apoi au aparut public.
Buna.Asta trebuie sa iti fie invatatura de minte sa nu mai trimiti nuduri nimanui.Iar pe Instagram poti da report la conturile care publica material obscen.
Nu mai trimite nuduri nimănui. Dacă măcar arăți bine, mândrește-te.Nu le arăta celorlalți că te deranjează, ci din contră.
Știu o fată care a pățit asta și mulți au râs, dar a ales să le dea peste nas și într-adevăr arăta de milioane.Nu au mai avut ceilalți ce să facă.
Sau poți să mergi la poliție cum ți s-a spus.
Ia uite ce zice art 226 CP despre asta:
"(1)Atingerea adusă vieţii private, fără drept, prin fotografierea, captarea sau înregistrarea de imagini, ascultarea cu mijloace tehnice sau înregistrarea audio a unei persoane aflate într-o locuinţă sau încăpere ori dependinţă ţinând de aceasta sau a unei convorbiri private se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 6 luni sau cu amendă.
(2) Divulgarea, difuzarea, prezentarea sau transmiterea, fără drept, a sunetelor, convorbirilor ori a imaginilor prevăzute în alin. (1), către o altă persoană sau către public, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate."
Așa că eu as incerca macar sa o pun la punct
Data viitoare sa nu mai dai nuduri