Eu unul nu mi-as bate capul cu persoane care nu se cunosc destul de bine si nu stiu ce vor de la viata, de la propria persoana si chiar de la un partener. Persoanele de genul asta sunt foarte,, periculoase" mai ales pentru mine si la modul cum sunt eu. De ce zic,, periculoase". Deoarece eu pot sa incep sa discut cu o fata acum, sa ma cunoasca si sa zica,, imi place de tine ca esti (multe calitati) " si dupa sa-mi zica,, imi plac baietii de genu si as vrea sa fiu intr-o relatie cu tine. Ok. relatia incepe si dupa aia, pentru ca ea nu este hotarana, nu stie ce vrea de la un partener si de la o relatie ma trezesc mai tarziu cu un,, m-am plictisit de tine..parca as vrea altceva". Si dupa bineinteles ca raman,, wtf? dar ai zis ca vrei un baiat. (asa) si. etc" Deci vezi? Persoanele se schimba, se razgandesc, vor altceva. Si bineinteles din cauza ca fata aia e nehotarata, ghici cine are de suferit? Eu, normal ca da . De aia mereu o sa ma uit la o femeie hotarata si care se cunoaste foarte bine stie ce vrea de la viata, de la o relatie si de la un partener, pentru ca o femeie de genu cand zice,, BA. EU PE TINE TE VREAU" apoi chiar asa este si o sa faca tot posibilul sa ma obtina si bineinteles ca dupa o sa aiba grija de mine si o sa ma pastreze. . Intelegi?
Fata aia, nu stiu ce-i cu ea. Mi se pare si usor de manipulat. Si asta poate sa fie un dezavantaj. . Ia gandeste-te ca tu ai fi intr-o relatie cu ea si ca orice om, faci si tu o greseala, o fost un anumit conflict intre voi. Dupa aia ea se duce la prietena ei si discuta despre ce s-a intamplat intre voi (evident ea povestind partea ei, nu ce s-a intamplat cu adevarat) si aia ii poate zice ca ce nesimtit esti, ca nu esti barbat, ca esti o persoana toxica si ca nu te merita. Si ea,, da fata. ai drepate, ar trebui sa ma despart de el". Nu cred ca ti-ar conveni, nu? Faci ce vrei, dar ti-am zis, ai grija si ce am spus mai sus sunt mici exemple care se pot intampla cu genul ala de fete, care sper sa nu treci prin ele.
La varsta adolescentei, influenta prietenilor este puternica, de aici si confuzia ei.
da-i pace, acum este indragostita de cea care ii face sex oral, de aceea este atat de inebunita de lesbianism.
Va intelege ea mai tarziu, ca relatiile cu un barbat, care o completeaza, sunt cele reale.
Iar tu, mergi mai departe, cautandu-ti o alta fata, ca sunt milioane de fete, disponibile.
Eu am fost cu una din Sibiu frate, avea 19 ani tipa, tot asa relatie la distanta dar ne vedeam regulat totusi. Dupa vreo 4-5 luni de relatie imi spune ca ea este bi si ca nu stie pe ce cale sa o ia.Eu am banuit-o de la bun inceput pentru ca afisa unele chestii care o dadeau de gol dar am zis ca pana la urma nu-i asa de grav, multe fete sunt bi.Ne-am despartit si ce crezi mane? M-am combinat tot cu una din Sibiu si aia tot bisexuala (bulan mare pe mine nu gluma).Dar macar cu a doua nu a mers din alte motive, nu cele legate de orientare sexuala.In fine, intreab-o daca doreste sa ramana cu tine, sau daca vrea sa treaca complet la cealalta ''tabara''. Doar prin conversatie poti rezolva problema.Eu in locul tau i-as propune sa isi aduca o prietena pentru un threesome la un moment dat, n-ai decat de castigat, crede-ma Cu toate astea, tot mai multe femei sunt bi si nu pricep daca au fost asa mereu sau este o problema aparuta recent.La nivel global sunt mult, mult mai multe femei pe ''invers'' decat barbati.
Eu cred ca,, problema" asta apare din mai multe motive
Unul dintre ele cred ca ar fi : fetele parca nu mai prefera barbatii pentru ca nu vor si ele sa fie batute / abuzate de iubitii sau chiar sotii lor. Sunt sigur de faptul ca multe sunt traumatizate inca din copilarie din cauza acestui lucru care sunt mari sanse sa-l fi vazut la parinti, gandindu-se,, asa o sa se intample si cu mine cand o sa fiu mare? o sa-mi iau in barbat care dupa o sa ma bata? nu multumesc".
Chestia e ca ea nu are habar a placut si ea odata o fata si a vorbit cu o lesbianca despre asta si a dat concluzia. Eu cred ca este doar curioasa. La 15 ani nu cred ca poti spune ceva concret dar iti multumesc de sfat frate. Chestia e ca este prima mea relație si a ei la fel.
Eu cred ca ar fi doar o mica curiozitate. Deoarece acel,, mi-a placut de o fata" poate insemna MULTE. Poate ca i-a placut cum arata, cum se comporta, dar NU in acelasi sens cum ar place un baiat. Era atrasa sexual de ea si avea fantezii? Apoi asta e altceva. Oricum sunt, din ce ai scris tu acolo, tipa e cam nehotarata si poate e la modu,, vreau sa incerc". Dar sunt mai mult ca sigur ca si daca o sa ajunga sa faca ceva cu o fata, clar nu o sa-i placa.
M-am consumat o gramada pana acum tbh. Eu cred ca si prietena ei este devina in asta. Eu cred ca a influentat o si am vazut ca ea i-a scris dupa ce au vorbit ca tu esti bi si de aia crede acum ca e chiar de nu are niciun sens de acum 6 luni zicea sunt straight si nu as fi cu o fata vreodata, acum o intoarce ca nu a zis. Tu ce zici, sa trec peste? Chestia este ca ea de la inceput a stiut ca nu sunt supportive cu lgbtq si tot deoarece asa am fost crescut. Eu o iubesc din toata inima si mereu imi este in minte si chiar nu vreau sa scape de mine;>
Eu unul nu mi-as bate capul cu persoane care nu se cunosc destul de bine si nu stiu ce vor de la viata, de la propria persoana si chiar de la un partener. Persoanele de genul asta sunt foarte,, periculoase" mai ales pentru mine si la modul cum sunt eu. De ce zic,, periculoase". Deoarece eu pot sa incep sa discut cu o fata acum, sa ma cunoasca si sa zica,, imi place de tine ca esti (multe calitati) " si dupa sa-mi zica,, imi plac baietii de genu si as vrea sa fiu intr-o relatie cu tine. Ok. relatia incepe si dupa aia, pentru ca ea nu este hotarana, nu stie ce vrea de la un partener si de la o relatie ma trezesc mai tarziu cu un,, m-am plictisit de tine..parca as vrea altceva". Si dupa bineinteles ca raman,, wtf? dar ai zis ca vrei un baiat. (asa) si. etc" Deci vezi? Persoanele se schimba, se razgandesc, vor altceva. Si bineinteles din cauza ca fata aia e nehotarata, ghici cine are de suferit? Eu, normal ca da . De aia mereu o sa ma uit la o femeie hotarata si care se cunoaste foarte bine stie ce vrea de la viata, de la o relatie si de la un partener, pentru ca o femeie de genu cand zice,, BA. EU PE TINE TE VREAU" apoi chiar asa este si o sa faca tot posibilul sa ma obtina si bineinteles ca dupa o sa aiba grija de mine si o sa ma pastreze. . Intelegi?
Fata aia, nu stiu ce-i cu ea. Mi se pare si usor de manipulat. Si asta poate sa fie un dezavantaj. . Ia gandeste-te ca tu ai fi intr-o relatie cu ea si ca orice om, faci si tu o greseala, o fost un anumit conflict intre voi. Dupa aia ea se duce la prietena ei si discuta despre ce s-a intamplat intre voi (evident ea povestind partea ei, nu ce s-a intamplat cu adevarat) si aia ii poate zice ca ce nesimtit esti, ca nu esti barbat, ca esti o persoana toxica si ca nu te merita. Si ea,, da fata. ai drepate, ar trebui sa ma despart de el". Nu cred ca ti-ar conveni, nu? Faci ce vrei, dar ti-am zis, ai grija si ce am spus mai sus sunt mici exemple care se pot intampla cu genul ala de fete, care sper sa nu treci prin ele.
Desi scenariul propus de tine e putin credibil, in general sa stii ca planurile se schimba.
Imaturitate totala poate combinata cu putina prostie? Hai sa fim serioși, nimeni nu devine bi după o jumătate de oră. Ori te a țintit de la început, îți vrea atenție.
Remusopen întreabă: