Din moment ce a vrut sa te sarut inseamna ca te place, incerca sa il cunosti mai bine inainte de a avea o relatie cu el
Nu conteaza ca e zodie cu tine, o prietena de-a mea conform horoscopului se potriveste cu berbec si ia ghici, uraste toti berbecii, nu se intelege bine cu ei.Eu spun sa te duci si sa vorbesti cu el.II spui pe mess daca in fata nu ai curaj (desi in fata e de preferat) ca il placi dar ca vrei ceva serios.Or fara cuvinte, doar il pupi pe obraz asa fara sa spui nimic, va intelege si va actiona el
Incearca sa-l pui la incercare sau intreaba cu prieten de-al lui daca el te place.
Sa nu intrebi niciodata un prieten de al lui si, sti de ce? pentru ca: acel prieten al lui ii va spun acelui baiat ca te-ai interesat de el si acea persoana care zici ca te place sau mai stiu eu ce poate ajunge sa isi bata joc de tine. cel mai bine este sa astepti sa te cucereasca, nu'i cadea din prima in plasa...nu spune DA din prima gandeste-te si analizeaza,,, daca te place si te vrea cu adevarat va insista pana va reusi eu zic sa mai astepti si sa incerci sa iti dai seama ce vrea de la tine
Andre întreabă: